Ödül Aldılar Sosyal Tesiste Konuk Oldular

Yayın: 08:36 - 13.06.2015
Güncelleme: 08:36 - 13.06.2015

Kartal Belediyesi çevre Müdürlüğü “Geri Dönüştürün Sokak hayvanlarını ev sahibi yapın” proje yarışmasına katılarak birinci olan Kartal Sabiha Gökcen Meslek ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal tesislerine konuk oldu. Öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer ve Çevre Kontrol Müdürü Dr Dilek Kars öğrencileri başarılarından dolayı kutladılar. Kartal Belediye Başkan yardımcısı ömer Fethi Gürer gençlere çevre ve doğa konusunda duyarlı olmalarını ve Kartal Belediyesi İnternet sitesinden belediye çalışmalarını izlemelerini önerdi.

Kartal’da Başkan Altınok Öz ile başlayan önemli bir dönüşüm ve gelişim olduğunu vurgulayan Gürer çevre için yapılacak çalışmalarda gençlerin sorumluluk almasının geleceğin daha güzel inşasını sağlayacağını belirtti ve gençler nasıl bir dünyada yaşamak istiyorsanız ona göre geleceğe yön verin, Doğayı çevreyi insanı sevin sevgi ile buluşarak kültür sanat etkinliklerine de önem verin “ dedi.

Gürer Çevre konusunda bilinçlenme adına yapılan çalışmalardan söz etti ve Gençleri daha çok proje üretmesini istedi. Kartal Belediyesi Çevre ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars’da yapılan çalışma ile ilgili şöyle dedi.-“Cevre koruma ve kontrol müdürlüğünün dönem basında baslaştığı Geri dönüştürün sokak hayvanlarını ev sahibi yapın,,, yarışması kapsamında ,,,, kartal Sabiha Gökçen meslek ve teknik Anadolu lisesi birinci oldu,,, okulun öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 70 kişilik öğrenci grubu Büyükada tesisimizde ağırladık, projede danışmanlık yapan proje öğretmeni Feriha Aydın’a gösterdikleri duyarlılıktan dolayı cevre gönüllüsü madalyası başkan yardımcımız Ömer Fethi Gürer takdim etti.”dedi.

Exit mobile version