Üniversite adaylarına Rehberlik Hizmeti

Yayın: 14:26 - 15.06.2015
Güncelleme: 14:26 - 15.06.2015

Üsküdar Üniversitesi’nden üniversite adaylarına rehberlik hizmeti

Üsküdar Üniversitesi, tercih yapacak aday ve ailelerine kapılarını açıyor. Hayalini kurduğu bölüm ve üniversitede okumak isteyen adaylar, meslekler hakkında bilgi almak ve doğru tercih için Üsküdar Üniversitesi’ne gelebilecek. Kariyer testiyle kendine uygun mesleği de görme imkânını bulacak adaylar uzman tercih danışmanlarıyla tercihlerini yapabilecek.

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında tam donanımlı, her türlü bilgiye sahip profesyoneller yetiştirmek üzere eğitim veren Üsküdar Üniversitesi, tercih döneminde de tercih yapacak öğrenci ve velilerini yalnız bırakmıyor.

Yoğun bir ders maratonun ardından hayalini kurdukları üniversite ve bölümde okumak isteyen adaylar tercihlerini, Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş koordinatörlüğünde Üsküdar Üniversitesi’nin deneyimli uzman kadrosuyla yapabilecek.

Adaylar merak ettikleri bölümlere ilişkin olarak sadece o bölümden öğrencilerle değil, uzman akademisyenlerle yüz yüze görüşme imkânı bulacak.

Üsküdar Üniversitesi adaylara kapılarını açıyor

Üsküdar Üniversitesi’nin laboratuvar, araştırma merkezleri, sosyal-kültürel-sportif gibi alanlarını gezip görme imkânına sahip olacak adaylar tanıtım ve tercih günleri kapsamında 22 Haziran – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında üniversiteyi ziyarette bulunabilecek.

Exit mobile version