Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Temsilciliği’nden Başkan Öz’e Ziyaret

Yayın: 08:47 - 30.06.2015
Güncelleme: 08:47 - 30.06.2015

Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Yetkili Temsilci vekili Alyas B. Asabua, Türkiye ve Ortadoğu Masası Başkanı İnver Alshundba; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Altınok Öz’ün makamında ağırladığı konukları ile görüşmesine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer ve Av. Hüsnü Yeşilyurt’ta katıldı.

Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Yetkili Temsilci vekili Alyas B. Asabua, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e Abhazlara gösterdiği ilgi ile kültür-spor alanlarındaki işbirliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Op. Dr. Altınok Öz’de, Kartal Belediyesi ve Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle Abhazya’nın Kartal’da daha yakinen tanındığını ifade etti. Bu etkinlikler sayesinde güzel dostluklar oluştuğunu belirtip ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Türkiye ve Ortadoğu Masası Başkanı İnver Alshundba, Başkan Altınok Öz’e Abhazya ile ilgili kitapları takdim etti ve kendisini Abhazya’da yeniden görmek istediklerini belirtti.

Exit mobile version