Kartal’da çok ilginç bir araç yangın!

Yayın: 12:03 - 04.07.2015
Güncelleme: 12:03 - 04.07.2015

Kartal’da park halindeki araç, yeraltı elektrik hattında meydana gelen kısa devre sonucu çıkan yangın ve patlama sonucu yandı.

 

Dün gece saat 22:20  civarında Kartal Belediye binası önünde park etmiş olan bir otomobil, altından geçen yeraltı kablosunun tutuşması sonucu lastiklerinin alev alması ile aniden yanmaya başladı.

 

34 YJ 7295 Plakalı Renault marka araç Çırçır’da bulunan Kartal Belediyesi ana binası önünde park ettiği yerde yanmaya başlayınca, vatandaşların ihbarı ile süratle olaya müdahale eden İtfaiye sayesinde kül olmaktan kurtarıldı.

Aracın park ettiği noktadan geçen elektrik hattının kısa devre sonucunda alev alması ile başladığı tespit edilen yangın büyümeden önlenmiş oldu. Araç kısmen zarar görürken, büyük bir felakete dönüşebilecek vaka ucuz atlatılmış oldu. Araç sahibi “ Aracımı akşam iftar vakti park etmiştim, evde oturuyorduk. Sonra birden patlama sesleri duyuldu, önce havai fişek sandık, sonra elektrikler kesildi. Pencereden aşağıya bakınca aracımın yandığını gördüm şok oldum.

İtfaiye personeli hemen gereken tedbiri alarak çevre güvenliği sağladıktan sonra olayın yeraltından geçen elektrik hattından meydana gelen gelen kısa devreden kaynaklandığını ifade ettiler.

Exit mobile version