SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

SERAMİKSAN SPOR’DA ÜÇ YENİ KUĞU

Yayınlanma:
ABONE OL

TVF Bayanlar 2. Ligin iddialı takımlarından Seramiksan Spor, 2015-2016 sezonu için transfer çalışmalarına, üç yeni oyuncu transferi ile hız kesmeden devam ediyor.

Yeni sezon için iddialı bir takım kurma hedefi olan Seramiksan Spor, gerçekleştirdiği transferlerde köşe oyuncusu Cansen Örencik, Libero Elif Kavrar ve Pasör Gülcan Akyıldız’ı renklerine bağladı.

1995 doğumlu Cansen Örencik 1,85 boyunda ve köşe oyuncusu olarak görev yapıyor, daha önce Yeşilyurt Belediye, Bursa B.B Spor ve İstanbul B.B. Spor gibi takımlarda oynayan Cansen törende yaptığı açıklamada “Seramiksan Spor’da büyük ve güzel hedeflerimiz var. Birinci lige çıkmak istiyoruz, hepimiz için hayırlı olsun ” dedi.
Ankara SGK Spor altyapısında yetişen, Çankaya Belediye, Balıkesir Belediye ve 1. Ligde Konya Ereğli Spor’da mücadele eden 23 yaşında, 1,75cm.boyundaki başarılı Libero Elif Kavrar “Böyle büyük ve güzel bir kulübe geldiğim için çok mutluyum, takım arkadaşlarımla birlikte sakatlık olmayan bir sezon geçirmeyi diliyorum” dedi.

Takımımızın yeni pasörü 1994 doğumlu Gülcan Akyıldız, daha önce Salihli Belediye, Türk Telekom ve son olarak Balıkesir B.Belediye Spor’da forma giydi. 1,84 boyundaki Akyıldız imza töreninde “Seramiksan Spor ailesinin bir üyesi olduğum için çok mutluyum, hedefi olan bir takıma geldim, umarım hayırlı olur” dedi.

Sponsor firma Seramiksan A.Ş. idari binasında gerçekleşen imza törenine Seramiksan yöneticileri ve gazeteciler katıldı. İmza töreninde gazetecilerinin sorularını cevaplayan As Başkan Burak Ersoy “Teknik heyetin çalışmaları ve raporu doğrultusunda bugün üç transfer gerçekleştiriyoruz, her üç sporcumuz içinde hayırlı olmasını sakatlık olmayan bir sezon geçirmelerini diliyorum. Bu sezon birinci lig hedefiyle yola çıktık bu anlamda kadromuzda hedefi olan sporcularla devam etmek istiyoruz, umarım sezon sonunda çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu hedefimizi ulaşacağız” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, sevgili gençler; İLGİLİ HABER Kartal’da “Atıklar Potaya” temalı sıfır atık etkinliğinde ilk atışlar Ünlü Basketbolcu Shane Larkin’den Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 16 Mayıs 1919’da Bandırma […]

Spor
17 Mayıs 2024
Fatih Terim Panathinaikos’tan ayrıldı

Son dakika… İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim, 6 ay önce göreve başladığı Panathinaikos’tan ayrıldığını açıkladı. Yunanistan Süper Lig play-off’larında Panathinaikos, deplasmanda PAOK’a 4-1 yenilerek şampiyonluk umutlarını kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafuzos ile yapılan görüşme sonrasında, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi. Fatih Terim, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ayrılığı […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]