Kartal Müftülüğünden geniş katılımlı iftar!

Yayın: 08:21 - 11.07.2015
Güncelleme: 08:21 - 11.07.2015

Kartal Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programı Kartal Müftülük merkez binasının bulunduğu kavaklı Ulu Camii bahçesinde yapıldı.muftuluk-iftar-yemegi

İftar Programına Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ve İlçe Daire Amirleri, İl Müftü Yardımcıları Bekir Derin, Abdurrahman Binbir, Sabri Demir ve Şahin Yıldırım, Kadıköy Müftüsü İlyas Öztürk, Sancaktepe İlçe Müftüsü Yusuf Bilgöl, Kartal Mahalle Muhtarları, Cami Dernek Başkanları, Kartal Müftülüğüne bağlı camilerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar, Kartal Müftülüğü Daire Personeli ve STK temsilcileri katıldılar.

 

İftar Öncesinde canlı türk tasavvuf müziği dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edildi. İftar sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi ardından Kartal Müftüsü Mustafa Baytar tarafından misafirlere teşekkür konuşması yapıldı. Konuşmasında “Vakit İyilik Vakti” sloganına atıf yapan Mustafa Baytar Kartal Müftülüğünün Ramazan Ayı Hayri Hizmetleri olan 1200 kişiye erzak dağıtımı ve her akşam 8 camide 1650 kişiye iftar yemeği uygulamaları hakkında bilgi vererek hizmete destek verenlere ayrıca teşekkür etti.

Konuşmanın sonunda Kartal’da yapımı planlanan Hazıflık Yatılı Kur’an Kursu ile alakalı olarak 300 öğrencinin okuyacağı Yatılı Kur’an Kursu için protokolün imzalandığı müjdesini katılımcılarla paylaşarak konuşmasını bitirdi.

Exit mobile version