Ahmet Şimşek; “Dikkat, tercihlerde son iki gün

Yayın: 16:41 - 08.09.2015
Güncelleme: 16:41 - 08.09.2015

Ahmet-simsek-Dikkat,-tercihlerde-son-iki-gunAhmet Şimşek Eğitim Kurumları Kurucusu Ahmet Şimşek, çocuğunu özel okula göndermek isteyen anne babaları tercih işlemleri konusunda uyardı. Eğitim öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin tercih işlemlerinin 10 Eylül’de sona ereceğini belirten Şimşek ailelerin son iki günü iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

“Kayıt takvimine uyulmalıdır.”

Eğitim öğretim desteğinden yararlanmaya hak kazanan öğrencilerin kayıt takvimine uygun hareket etmesi gerektiğini öneren Şimşek, “Kayıt takvimine uyulmalıdır. Aksi halde öğrenci eğitim öğretim desteği hakkını kaybeder. Tercihlerin ardından yerleştirme sonuçları 11 Eylül’de açıklanacak. Sonuçlara göre öğrencilerin nakil ve kesin kayıt işlemleri de 14-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Boş kalan kontenjanlar ise 22 Eylül’de ilan edilerek 23-30 Eylül’de ek yerleştirme ve kayıt işlemleri yapılacak.”dedi.

“Öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları için ne gerekirse yapacağız.”

Ailesine, vatanına ve milletine layık, başarılı insanlar yetiştirmek için ne gerekirse yapacaklarını da sözlerine ekleyen Şimşek, “Bizi tercih eden sevgili öğrencilerimiz rahat ve mutlu olsunlar. Canlarından çok sevdikleri değerli yavrularını bizlere emanet eden aileler müsterih olsunlar. 30 yıldır üstün kaliteli eğitim veren kolejimizden on binlerce öğrencimiz mezun olmuştur. Biz de yavrularımıza her konuda sahip çıkacağız ve iyi bir eğitim almaları için ne gerekirse yapacağız.”dedi.

Exit mobile version