Ahmet Şimşek’te heyecanlı günler

Yayın: 09:07 - 17.09.2015
Güncelleme: 09:07 - 17.09.2015

Ahmet-Şimşek’te-heyecanlı-günler-(1)Okul hayatına Ahmet Şimşek Koleji’nde başlayan anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin oryantasyon programı tamamlandı. Yönlendirme ve kılavuzluk etme anlamına gelen oryantasyon programında öğrenciler okulla, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanıştılar.

Ahmet Şimşek Ailesi’ne katılarak okul hayatına ilk adımlarını atan minikler ve aileleri, oryantasyon programları sırasında birbirleriyle kaynaştılar, renkli ve heyecanlı görüntüler oluşturdular.

“İyi bir oryantasyon dönemi geçirdik.”

Oryantasyon programlarının okula uyum dönemindeki önemini vurgulayan Ahmet Şimşek, “Yeni bir ortama giren öğrencilerimiz  oryantasyon programlarımız sayesinde özgüven kazandılar, birbirlerini ve öğretmenlerini tanıdılar, okula mutlu bir başlangıç yaptılar. Okul, çocuğun gelişiminde önemli bir adımdır ve okulun ilk günlerini çok iyi değerlendirmek gerekir. Bu nedenle öğretmenlerimiz, rehberlik servisimiz, veli ve öğrenciler için çeşitli programlar hazırladılar. Beslenme uzmanlarımız öğrencilerimizi fiziksel olarak takip ederek, her öğrencinin boy, kilo ve vücut kitle endeksleri ölçtüler, verileri Fiziksel Gelişim Raporuna girdiler. Yemek menüleri, öğrencilerin yaş gruplarına ve ihtiyaç duydukları kaloriye göre hazırlandı. İyi bir oryantasyon dönemi geçirdik. Yeni eğitim öğretim yılına hazırız, başarılar diliyoruz” dedi.

Exit mobile version