Problemleri büyütmeyen, çözüm üreten yönetici!

Yayın: 13:12 - 02.10.2015
Güncelleme: 13:12 - 02.10.2015

yeni-atanan-mudurlerEğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu  Şube  bölgesine yeni atanan üyesi  Eğitim Yöneticilerini bir araya getirdi.

 

Eğitim-Bir Sen Şube Yönetimi, Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli, Adalar İlçe Temsilcileri ve yeni atanan Eğitim-Bir Sen üyesi okul müdürlerinin katıldığı toplantı Şube Başkanı Talat YAVUZ’un konuşmasıyla başladı.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olması dileklerini belirterek konuşmasına başlayan YAVUZ;  Okul müdürleriyle ilgili şu tespitlerde bulundu.

‘’Okul müdürü olarak çalıştığınız bölgedeki tüm değişim ve dönüşümü gerçekleştirecek olan sizlersiniz. Omuzladığınız yük gelecek nesiller adına büyük önem taşımakta.  Sizler;  Zor zamanlar geçirdiğimiz,  ahlaki anlamda sıkıntılar yaşadığımız bugünlerde dokunduğunuz hayatlarla ülkemizin geleceğine yön vereceksiniz.  Örnek bireyler olarak;  Problemleri  büyütmeyen  sorunları çözen, çalıştığı bölgenin adeta mihmandarlığını yapan örnek yöneticiler olmak zorundasınız.

Sizlerle sık sık bir araya gelip fikir teatisinde bulunmak istiyoruz. Geçen yıl açılışını gerçekleştirdiğimiz ,  sloganı ‘’İYİ YÖNETİCİ, DOĞRU YÖNETİM’’ olan ‘’YÖNETİCİ OKULU’’ projemizin çalışmalarını yakın zamanda başlatacağız. Sizlerin daha iyi yöneticiler olması adına her ay farklı bir etkinlik yaparak,  İstanbul Şehir Üniversitesi’nin de paydaşı   olduğu  sertifika  programlı eğitim programları gerçekleştireceğiz.

Bizler Eğitim-Bir Sen olarak üyemiz olan eğitim yöneticilerine her türlü manevi ve hukuki desteği vererek başarılı olmaları adına tüm gayretimizi göstereceğiz’’ dedi.

Eğitim yöneticilerinin böylesine sıcak bir ortamda gerçekleşen birliktelik için memnuniyetlerini dile getirdikleri toplantı kurum yöneticilerinin vedalaşmalarıyla sona erdi.

Exit mobile version