Kartal İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Kenan Gülerci oldu

Yayın: 15:23 - 12.11.2015
Güncelleme: 15:23 - 12.11.2015

kartal-imam-hatip-ortaokulu-birlik-yeni
Kartal İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği yönetimi yenilendi.  2012 yılında 4+4+4 uygulamasıyla eğitim öğretime Kartal İmam Hatip Ortaokulu adıyla başlayan okulun aile Birliğinde de değişiklik yaşandı. Kasım Geyik Başkanlığında üç yıldır görev yapan yönetim, yapılan Genel Kurul Toplantısında yeni yönetime görevi devretti.

31 Ekim 2015 tarihinde yapılan genel kurul toplantısında göreve gelen yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Gazeteci Kenan Gülerci, İbrahim Karslıoğlu, Şükrü Konanç, Oktay Köse, Mustafa Uçar, Ali Yıldırım, Taha Osmanlıoğlu, Fatih Bulut, Hüseyin Mutlu, Fatih Alçakakan.

 

Okul Müdürü Şeref Erdoğan, yeni yönetimi tebrik ederek, “ – Kartal İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliğimizin yeni yönetimi hayırlı olsun. Ümit ediyorum ki okulumuzun güzel eğitim öğretim vermesinde beraberce çok hayırlı başarılı işler yaparız” dedi.

 

 

 

Kartal İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Kenan Gülerci, “ Çocuklarımızın böyle okullarda okumasını çok arzu ediyordum. Şükürler olsun ki Allah nasip etti. Bu okulda veli olmak mutluluğunun yanı sıra birde Kartal İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği Başkanlığı gibi bir sorumluluk yüklendi. Allah kolaylıklar ve başarılar versin. Yönetim Kurulumuz da  sorumluluk alan arkadaşlarımızın hepsi çok çalışkan ve çok ilgililer, kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip çalışması yapıyoruz” dedi.

Exit mobile version