Ahmet Şimşek’li öğrenciler, müzikle motive oluyorlar

Yayın: 20:20 - 04.01.2016
Güncelleme: 20:20 - 04.01.2016

Muzikle-Motive-Oluyorlar-(7)ahmet-simsekAhmet Şimşek Koleji’nde eğitim-öğretim modelini daha nitelikli hale getirmek için öğrenmenin sınırları kaldırılıyor. Yabancı dil, etkinlik kulüpleri, zümreler gibi unsurlar önemseniyor ve her alanda başarılı öğrenciler yetiştiriliyor.
Ahmet Şimşek İlkokulu Müzik Zümresi de, gerçekleştirdiği etkinlikler sayesinde öğrencilere müzik aşkı aşılıyor, yetenekli öğrencileri belirliyor ve öğrencileri müzikle motive ediyor.
“4 branşta 8 öğretmenle eğitim veriyoruz.”
Ahmet Şimşek Koleji’nde müzik çalışmalarının daha ana sınıfındayken başladığını belirten Müzik Zümre Başkanı Evren Elgin şunları söyledi; “Öğrencilerimizi müzikle motive ediyoruz, koro dersimiz başta olmak üzere keman, gitar, piyano branşlarında 8 öğretmenle eğitim veriyoruz. Müziğin, çocukların ruh dünyalarını, düşünme gücünü etkilediği ve zenginleştirdiği bilim adamlarınca da kanıtlanmıştır. Müzik kavramayı geliştirmek için de sıkça kullanılır. Bu nedenle eğitim hayatında büyük bir merak ve istekle uygulanmaktadır. Her öğrencimizin müziğin içinde olması, en az bir enstrümanla tanışıp uğraşması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz ve eğitimlerimizi akademik kariyeri yüksek öğretmen kadromuzla sürdürüyoruz. Velilerimizin de desteğiyle yaktığımız bu meşaleyi, öğrencilerimiz daha da yükseklere taşıyacaklardır.”

Exit mobile version