İstanbul’a Yakışan Proje, Burj El İstanbul

Yayın: 16:24 - 06.01.2016
Güncelleme: 16:24 - 06.01.2016

istanbul_a_yakisan_proje_burj_el_istanbul_Geçmiş ve Gelecek İSTTANBUL YAPI’da yaşanacak. İsttanbul Yapı’nın en büyük projelerinden biri olan Kartal Burj El İstanbul Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu’nun da çekim alanında.

Geçmiş ve Gelecek İSTTANBUL YAPI’da yaşanacak…*

* İstanbul’un özellikle Anadolu Yakası’nda yapmış olduğu konut ve ofislerle adını duyuran İsttanbul Yapı,  Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ve günümüz mimarisini iç içe geçirerek farklı projelere imza atmaya devam ediyor.
İsttanbul Yapı; Mimari tarzı ile geçmiş ve geleceği bir arada sunarken yapımına başlanacak olan  Burj El İstanbul projesinde yüzde 80 oranında yeşil alana yer verdi.*

Konutlarda ki huzurla yaşanabilecek yaşam alanlarının yanı sıra mesainizi verimli ve yüksek motivasyonlu geçirmeniz için dizayn edilmiş ofisler, bölgelerinin çekim merkezi olan alışveriş merkezlerinde sunmaya önem
gösteren İsttanbul Yapı son günlerde kısa bir süre sonra inşasına başlanacak olan Burj El İstanbul projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

2009 Yılında kurulan ve bu süre zarfında İstanbul Kartal’da Burj El İstanbul ve Afyon ile Yalova’da projelere imza atan İsttanbul Yapı, proje konseptleriyle farklı yapılara imza atıyor.

*Afyon Zemzem Termal Otel *Afyon’da devam eden proje Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden yoğun talep görüyor.

Toplamda 28.910 m2 kapalı kullanım alanı, 2749 m2 de açık kullanım alanı bulunan *Afyon Zemzem Termal Otel’de* 268 oda, 704 yatak, 28 m2‘lik standart odadan 230 m2‘lik kral dairesine, 6 adet erkek havuzu, 6 adet
bayan havuzu ve 4000 m2 SPA alanının yanı sıra;  6 adet Toplantı Odası, Restaurantlar, Çok Amaçlı Salon (1000 m2), Erkek ve Kadın Kuaförü, Fitness salonu, Busines Center, Oyun Salonları, Animasyon Salonu, Patisserie, Market, Fotoğrafçı, Havuzlar ve Termal Su Havuzları, Masaj Odaları, Hamamlar, Saunalar, Buhar Odaları, Çamur Banyoları yer alıyor.

Exit mobile version