Ahmet Şimşek Koleji’nde, Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü tarafından ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen Üçtaş-Dokuztaş turnuvaları sona erdi.
Turnuvaların sınıf birinciliklerini kazanan 42 öğrenciye madalyalarıyla birlikte sertifikaları, Üçtaş okul birincisi olan 4C sınıfı öğrencisi Yunus Emre Karataş ve Dokuztaş okul birincisi olan 3C sınıfı öğrencisi Ali Ercan Yıldız’a da kupalarıyla birlikte sertifikaları, ailelerin de katıldığı ödül töreninde dağıtıldı.
“Bu günler yarının başarısı olsun.”
Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli törende yaptığı konuşmada, “Bu turnuvalar sizlerin mutluluk ve kazanımlar elde etmeniz, strateji belirlemeniz, hayatta iyi hamleler ve yorumlar yapmanız açısından çok önemlidir. Bu turnuvada eğlenirken başarıya da ulaştınız. Buradaki kazanımlarınızı ve kendi başınıza aldığınız kararlarınızı günlük hayatınızda da uygulayınız. Bu günler yarının başarısı olsun. Bunun için çok çalışın. Başarılarınızın devamını diliyorum ve hepinizi kutluyorum.”dedi.
“Turnuvamız geleneksel hale gelecek.”
Üçtaş-Dokuztaş Turnuvalarının yaklaşık 1 ay sürdüğünü ve oldukça çekişmeli geçtiğini belirten Ahmet Şimşek Koleji Akıl ve Zeka Oyunları, Mental Aritmetik öğretmeni Ali Gül ise turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu gün turnuvamızın ödüllerini dağıttık. Öğrencilerimiz centilmence mücadele ettiler, hızlı ve doğru karar verdiler, dikkatlerini tek bir noktada odaklayarak başarılı oldular. Turnuvamızı bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getireceğiz. Stratejik oyun taktiğimiz; Rakibini iyi tanı, her adımında düşün, akıl yürüt, plan yap, hareket et.”
İlgili Haberler
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Kan ve Kök Hücre Bağışı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!