Kartalspor Diyarbakır’dan bir puanla döndü

Yayın: 22:16 - 06.02.2016
Güncelleme: 22:16 - 06.02.2016

Amed Sportif Fal. :0 Kartalspor: 0

Kartalspor’umuz Diyarbakır deplasmanında oynadığı Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasından 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Teknik Direktörümüz Haldun Yıldız, Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında sahaya kalede Fırat Çakmak, savunmada Anıl Şahin, Emrah Taysi, Cem Tosun, Sait Ulucan, önlerinde Ali Kılıç, Göktuğ Taşbulak, orta alanda Uğur Utlu, Savaş Yıldızhan, Emrah Kol ileri uçta ise Yasin Abdioğlu onbiri ile çıktı.

Bu karşılaşmada Zeki Ayvaz,Emrah Kaya, Aytek Öktem, Kadir Samet Eser, Burak Yılmaz, Burak Göksel ve Semih Kaya yedek soyunurken, oyunun ilerleyen bölümlerinden Emrah Kaya, Aytek Öktem ve Burak Göksel oyuna dahil oldu.

Savunma anlayışını ön planda tutarak Amedspor karşısında mücadele eden takımımız savunma ve orta alanda kaptığı toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Amedspor üzerimizde baskı kurmaya ve topu daha fazla kullanmaya çalışmasına rağmen karşılaşmada gole en çok yaklaşan taraf ise Kartalspor’umuz oldu.

Savaş Yıldızhan’la iki net gol pozisyonuna giren takımımız bunları değerlendiremezken, Savaş’ın girdiği bu pozisyonlar karşılaşmada, 90 dakika girilen en net pozisyonlar oldu.

Takımımız bu önemli deplasmandan golsüz beraberlikle ayrılırken puanını 22’ye yükseltti. Ev sahibi Amedspor ise iki maç eksiği ile 27 puana yükseldi. Takımımız haftaya sahasında Tuzlaspor’ka karşı karşıya gelecek.

Stat: Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri

Hakemler: Kadir Sağlam, Çağlar Mehmet Uludağ, Hamdi Tontu

Amed Sportif Faaliyetler: Serkan, Şevket, Ercan, Şehmus, Yusuf, Ferdi (Dk. 63 Ercüment), Önder, Başaran, Tekin (Dk. 76 Mehmet Sıddık), Mansur (Dk. 61 Kamil), Sercan

Kartalspor: Fırat, Anıl, Emrah Taysı, Sait, Cem, Uğur, Göktuğ (Dk. 80 Burak Göksel), Yasin (Dk. 58 Aytek), Ali, Savaş, Emrah Kol (Dk. 19 Emrah Kaya)

Sarı kartlar: Dk. 25 Ali, Dk. 60 Uğur (Kartalspor), Dk. 32 Mansur, Dk. 43 Sercan, Dk. 82 Kamil, Dk. 90 Şevket (Amed Sportif Faaliyetler)

Exit mobile version