SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe’de, “bir sürprizim var öğretmenim” projesi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe’de, “bir sürprizim var öğretmenim” projesi

Güzel anlara ortak olmaya devam ediyor…

 

Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği ‘Bir Sürprizim Var Öğretmenim’ Projesi hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepeli öğrencilerin öğretmenleri için hayal ettiği sürprizler Sancaktepe Belediyesi tarafından bir bir geçekleştiriliyor.

Her hafta bir öğrencinin hayal ettiği sürpriz düşüncesi  gerçeğe dönüşüyor, görülmeye değer mutlu anlar yaşanıyor.

 

Son olarak Samandıra Endüstri Meslek Lisesi  10 F sınıfında okuyan Nurgün Yılmaz,çok sevdiği öğretmeni Ömer Ekinci’ye hayal ettiği gül fidanın armağan etmek istiyordu.Nurgün Yılmaz ,Bir Sürprizim Var Öğretmenim projesi kapmasında kendine verilen mektupta öğretmenine bir gül fidanı hediye etmek istediğini yazdı.

 

Nurgün öğretmeni için mektubunda  duygularını şöyle dile getirmişti;” İşte benim öğretmenime hediyem bir gül fidanı olurdu çünkü gül fidanının bir çok anlamı vardır gül fidanı nerde yetişirse yetişsin gül fidanıdır.Bir gün tayini çıksa bile o gül ölmedikçe heryerde yetişir.Bir gül fidanı öğrenciyi temsil eder ilk başta bir fidandır ama büyüyünce gizemli birgül ortaya çıkar bizim gibi.

 

Şimdi öğrenciyiz ve bir gül fidanıyız öğrenimimiz bitince bir fidan olmaktan çıkacağız. Belediye Başkanı İsmail Erdem e sesleniyorum bir zamanlar sende bir küçük fidandın şimdi gizemli güllerin açmaya başladı benim en çok sevdiğim Ömer Ekinci ye bir öğretmenler günün kutlu olsun bile desen o onun için yeter. Çünkü o sevildiğini biliyor. Siz şimdi belediye başkanı oldunuz gelin öğretmenimize bir gül fidanı hediye edin” şeklinde oldu.

 

Nurgün’ün  bu isteği gerçeğe dönüştü. Nurgün, sevdiği öğretmeni Ömer Ekinci’ye istediği gül fidanını hediye etti. Öğretmenler odasında gerçekleşen sürprizde duygulu anlar yaşandı.

Ömer Ekinci, hayal etmediği bir anda öğrencisinden böyle anlam dolu bir hediye almanın ifade edilemeyecek kadar büyük bir duygu olduğunu, bu güzel anı kendisine yaşatan öğrencisi Nurgün Yılmaz’a ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür etti.

İlgili Haberler

Eğitim
22 Mart 2024
Bitlis’te okullar tatil edildi

Son dakika haberine göre olumsuz hava koşulları sebebiyle Bitlis İl merkezine bağlı köylerde okullar bir gün süreyle tatil edildi. Son dakika haberi Bitlis’ten geldi. Kent genelinde devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle Bitlis Valiliği bir açıklama yayınladı. Olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezi ve bağlı köylerdeki resmi ve özel eğitim kurumlarında […]

Eğitim
17 Mart 2024
18 Mart yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 18 Mart 2024

18 Mart 2024 yarın okul var mı? Okullar yarın tatil edildi mi? Son dakika valilikten tatil açıklaması geldi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’de de coşkuyla kutlanacak. Bu özel gün, milli duyguların yüksek olduğu anlamlı bir gün olarak, özellikle Çanakkale’de farklı bir öneme sahip. 18 […]

Eğitim
15 Mart 2024
MEB’den Eğitim Sistemine Radikal Değişiklik: Daha Az Yük, Daha Fazla Kalite

Eğitim-öğretim sürelerinde yapısal değişiklik yolda. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den önemli açıklamalar geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye’nin eğitim-öğretim sistemine dair önemli değişiklikleri duyurdu. Mevcut müfredatın yoğunluğu ve haftalık ders saatlerinin yetersizliği gibi sorunlara dikkat çeken Bakan, öğrenciler ve öğretmenler için daha verimli bir eğitim süreci hedefliyor. MÜFREDATTA SADELEŞME VE DERS SAATLERİ DÜZENLEMESİ Bakan […]

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?
Eğitim
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek oruç tutmanın mümkün olacağını dile […]