SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe’de, “bir sürprizim var öğretmenim” projesi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe’de, “bir sürprizim var öğretmenim” projesi

Güzel anlara ortak olmaya devam ediyor…

 

Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği ‘Bir Sürprizim Var Öğretmenim’ Projesi hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepeli öğrencilerin öğretmenleri için hayal ettiği sürprizler Sancaktepe Belediyesi tarafından bir bir geçekleştiriliyor.

Her hafta bir öğrencinin hayal ettiği sürpriz düşüncesi  gerçeğe dönüşüyor, görülmeye değer mutlu anlar yaşanıyor.

 

Son olarak Samandıra Endüstri Meslek Lisesi  10 F sınıfında okuyan Nurgün Yılmaz,çok sevdiği öğretmeni Ömer Ekinci’ye hayal ettiği gül fidanın armağan etmek istiyordu.Nurgün Yılmaz ,Bir Sürprizim Var Öğretmenim projesi kapmasında kendine verilen mektupta öğretmenine bir gül fidanı hediye etmek istediğini yazdı.

 

Nurgün öğretmeni için mektubunda  duygularını şöyle dile getirmişti;” İşte benim öğretmenime hediyem bir gül fidanı olurdu çünkü gül fidanının bir çok anlamı vardır gül fidanı nerde yetişirse yetişsin gül fidanıdır.Bir gün tayini çıksa bile o gül ölmedikçe heryerde yetişir.Bir gül fidanı öğrenciyi temsil eder ilk başta bir fidandır ama büyüyünce gizemli birgül ortaya çıkar bizim gibi.

 

Şimdi öğrenciyiz ve bir gül fidanıyız öğrenimimiz bitince bir fidan olmaktan çıkacağız. Belediye Başkanı İsmail Erdem e sesleniyorum bir zamanlar sende bir küçük fidandın şimdi gizemli güllerin açmaya başladı benim en çok sevdiğim Ömer Ekinci ye bir öğretmenler günün kutlu olsun bile desen o onun için yeter. Çünkü o sevildiğini biliyor. Siz şimdi belediye başkanı oldunuz gelin öğretmenimize bir gül fidanı hediye edin” şeklinde oldu.

 

Nurgün’ün  bu isteği gerçeğe dönüştü. Nurgün, sevdiği öğretmeni Ömer Ekinci’ye istediği gül fidanını hediye etti. Öğretmenler odasında gerçekleşen sürprizde duygulu anlar yaşandı.

Ömer Ekinci, hayal etmediği bir anda öğrencisinden böyle anlam dolu bir hediye almanın ifade edilemeyecek kadar büyük bir duygu olduğunu, bu güzel anı kendisine yaşatan öğrencisi Nurgün Yılmaz’a ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür etti.

İlgili Haberler

Eğitim
15 Mayıs 2024
Sosyal medya fenomeni öğretmenlere ceza geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve bu hafta TBMM’ye sunulacak olan Öğretmenlik Meslek Kanunu’ndan sosyal medya fenomeni Öğretmenlere kötü haber var. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik artan şiddete ilişkin yeni cezalar da içeren öğretmenlik meslek kanunu teklifini bu hafta TBMM’ye sunacak. Yeni kanunla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Fenomen […]

Eğitim
14 Mayıs 2024
Öğretmenlik Meslek Kanunu TBMM tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Yusuf Tekin, öğretmenlik meslek kanunu taslağının TBMM’ye geleceği tarihi açıkladı. Öğretmenlere karşı uygulanan şifresini cezasını arttırmaya yönelik maddeleri de içeren öğretmenlik meslek kanunu taslağı TBMM tarihi merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bir son dakika açıklaması yaparak önümüzdeki hafta taslağın TBMM’ye geleceğini duyurdu. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları […]

Eğitim
11 Mayıs 2024
EĞİTİM BİR-SEN HAYKIRDI: “ÖĞRETMENE UZANAN ELLER KIRILSIN”

İstanbul Eyüpsultan’da bir öğrenci tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda vefat eden İbrahim Oktugan için basın açıklaması düzenleyen Eğitim Bir-Sen, eğitimde yaşanan şiddete karşı yasal düzenleme getirilmesi çağrısında bulundu. Yaşanan olay sebebiyle Türkiye genelinde bir günlük iş bırakma eylemi de gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde basın açıklaması düzenledi. Sendika tarafından İstanbul İl […]

Eğitim
09 Mayıs 2024
MEB açıkladı! 10 Mayıs yarın okullar tatil mi?

10 Mayıs’ta okullar tatil mi? MEB son dakika açıkladı. Veliler ve öğrenciler DİKKAT! 10 Mayıs yarın okullar tatil mi? Okul müdürünün öğrencisi tarafından öldürülmesi sonrası öğretmene yönelik artan şiddeti protesto etmek amacıyla yarın bazı öğretmenler İş bırakacak. Öğrenci ve veliler ise yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı bu konu ile […]