Kartalspor yine kongreye gidiyor!

Yayın: 20:21 - 14.02.2016
Güncelleme: 20:21 - 14.02.2016

Kartal Belediyesi tarafından destek verilmediği gerekçesiyle kötü günler geçiren Kartalspor yine olağanüstü kongre kararı aldı.

Kartalspor –Tuzlaspor karşılaşması oynanırken, bazı Kartalspor’lu taraftarların yönetimi istifaya davet etmesi Kartalspor yönetimi üzerinde adeta soğuk duş etkisi yaptı ve Kartal spor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

 

Aydın, “Yönetimin istifasını istediler Kartalspor’u yönetim olarak yarı yolda bırakmayız, bırakamayız. Bu nedenle bir Mart’ta Olağanüstü Genel Kurulu yapılması kararını aldık. Kulüpte Otobüs yok, yemek çıkmıyor buna rağmen bin bir zorluk içinde Kartalspor Kulübünü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Daha ne yapalım?” ifadesini kullandı.
Aydın, Mart ayı içinde yapılacak olan olağan genel kurula kadar görev üstlendiğini hatırlattı.


ADAY ÇIKMASSA NE OLUR?
Kartalspor’un Mart ayının ilk haftasında yapılacak olan olağan genel kurulunda başkan adayı ve yönetime girecek isimler çıkmadığı takdirde mevcut yönetim kulübün anahtarlarını ve resmi evraklarını kaymakamlığa teslim eder. Kaymakamda yeni bir yönetim belirlenmesi için kayyum atar… Yani uzun lafın kısası Kartal spor tarihe karışır…

 

Haber : Fethi Satıcı

Exit mobile version