Genç Türkiye Zirvesi Başvuruları İçin Son Tarih: 20 Mart!

Yayın: 16:04 - 18.02.2016
Güncelleme: 16:04 - 18.02.2016

Türkiye’nin Geleceği Bilgi Gençliği..!

Genç Türkiye Zirvesi, “Türkiye’nin Geleceği, Bilgi Gençliği” sloganı ile Türk ve Dünya gençliğinin geleceğine yön vermeye devam ediyor.

Bu yıl 4. sü düzenlenecek Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde 6 – 8 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Geleceği Bugünün Gençleri Şekillendirecek!

Türkiye’nin 100. yıl hedeflerine ulaşması için etkin bir platform oluşturan Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi stratejik ortaklığı ile gerçekleştirilecektir.

Genç Türkiye Zirvesi 2016’daki oturum başlıkları ise şu şekilde:

GTZ Akademi Ödülleri Sahiplerini Bulacak

Tiyatrodan edebiyata, teknolojiden sosyal sorumluğa kadar 19 farklı kategoride verilecek GTZ Akademi Ödülleri ile kendi alanlarında unutulmaz izler bırakmış saygıdeğer şahsiyetler ve vizyoner gençler biraraya gelecek. Siz de bu heyecanlı ödül töreni için oylamaya katılmak istiyorsanız www.gencturkiyezirvesi.org adresinden kategoriler hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

GTZ Gençlik Fuarı’na Büyük İlgi Bekleniyor.

Bu yıl bir ilke daha imza atan Zirve kapsamında düzenlenecek GTZ Gençlik Fuarı ile gençlere değer katmayı hedefleyen şirketler; ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Birbirinden değerli konuşmacıların Türkiye’nin dört bir yanından ve 165 ülkeden gelecek gençlerle ortak akıl oluşturacağı Zirve’nin son gününde ise İstanbul’un tarihi ve kültürel güzellikleri Zirve ekibiyle beraber keşfedilecek. Genç Türkiye Zirvesi, her sene olduğu gibi bu sene de unutulmaz bir kapanışla gençlere bir sonraki seneye kadar veda edecek.

Geleceğin vizyoner gençleri, GTZ Gençlik Fuarı’nı ziyaret etmeyi unutmayın!

Detaylı bilgi ve ön kayıt için: www.gencturkiyezirvesi.org

 

Haber Etiketleri: Gençlik, İnovasyon, Girişimcilik, Ödül, Bilgi Toplumu, Üniversite, Kariyer, Eğitim, Zirve, 4. Sanayi Devrimi, Dijital, Vizyoner, Gelecek, Strateji, Liderlik, Güç, Ticaret, Ekonomi, Fikir, Sosyal

Exit mobile version