Kartal belediyesi’nden personele göz taraması

Yayın: 13:08 - 19.02.2016
Güncelleme: 13:08 - 19.02.2016

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün “önce insan”  yaklaşımı ile başarılı sağlık uygulamalarını sürdüren Kartal Belediyesi, personeline ücretsiz göz taraması başlattı.

Kartal Belediyesi, özel bir göz hastanesinin katkıları ile belediye personeline ücretsiz göz taraması gerçekleştirdi. Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen göz taraması, 15-16-18-19 Şubat tarihleri arasında gün boyu devam edecek.

“Mesai arkadaşlarımızın iş güvenliği ve sağlığı her şeyden önemlidir”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: “Mesai arkadaşlarımızın iş güvenliği ve sağlığı her şeyden önemlidir. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana halkımıza yönelik birçok sağlık hizmeti gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Halka birlikte hizmet ettiğimiz arkadaşlarımız için iş güvenliği ile ilgili de gerekli tedbirleri alıp bilgilendirme için eğitim ve seminerler düzenliyoruz. Aynı zamanda personelimize yönelik Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilkyardım eğitimleri verilirken, kendilerini sağlıkları ile ilgili çeşitli taramalardan geçiriyoruz. Özel bir göz hastanesi ile yaptığımız anlaşma neticesinde personelimiz için bir göz taraması gerçekleştirdik. Bu taramalarda çoğu arkadaşımız farkında olmadıkları göz rahatsızlıklarını öğrenip gerekli tedavilerini  bu sayede başlatıyorlar.” dedi.

Exit mobile version