SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

8. “Bir De Sen Tasarla” Yarışması başladı.

Yayınlanma:
ABONE OL

 

TAÇ üniversiteli gençlere yeteneklerini gösterme fırsatı sunmaya devam ediyor…

 

8. “Bir De Sen Tasarla” Yarışması başladı.

 

 

Zorlu Tekstil Grubu’nun lider markası TAÇ’ın düzenlediği 8. “Bir De Sen Tasarla” Yarışması başladı.

 

“Bir De Sen Tasarla” yarışması sekiz yıldır; ev tekstilinde moda yaratabilecek tasarım ve tasarımcıların ortaya çıkmasını sağlamak ve genç tasarımcılara yeni bir yaratıcılık alanı açmak amacıyla düzenleniyor.

 

“Nevresim Desen Tasarımı” ve “Nevresim Ürün Tasarımı” kategorilerinde düzenlenen Yarışmaya üniversitelerin Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültelerinde eğitim gören lisans öğrencileri katılabiliyor. Yarışma, yetenekli gençlere kendilerini gösterme fırsatı sağlarken, ev tekstil sektöründe moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmayı hedefliyor…

 

Zorluteks Tekstil Tic. Ve San. A.Ş. ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğiyle düzenlenen yarışmada iki kategoride toplam 20 ödül verilecek.

 

Yarışmanın ilk aşaması sonrası her iki kategoride finale kalan ilk 25 proje sahibi Zorluteks tarafından düzenlenecek 2 günlük özel eğitim seminerine katılmaya  hak kazanacaklar.

 

 

 

 

 

Yarışmanın kategori birincileri 7000 YTL, ikincileri 5000 YTL, üçüncüleri 3000 YTL ödül kazanacaklar.. Ayrıca yarışmaya katılan projeler arasından, her iki kategoriden ayrı ayrı seçilecek 6 proje sahibine Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu verilecek. Ayrıca Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri İşadamları Derneği (TETSİAD) de özel ödül verecek.

 

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, özgün ve yaratıcı tasarımlar üreten Zorlu Tekstil Grubu Tasarım Ekibi’nin bir üyesi olmak için önemli bir fırsat yakalayacaklar…Taç ayrıca dereceye giren eserleri üreterek www.tac.com.tr adresinde online satışa sunacak ve Tüketici kataloğunda eserlere yer verecek.

 

Üniversitelerin Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakülteleri’nde okuyan lisans öğrencilere yeteneklerini sergileme fırsatı sunan  8. “Bir De Sen Tasarla” yarışmasına katılacak projelerin 12 Mart 2010 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

 

Yarışma şartnamelerine Fakülte sekreterliklerinden ya da www.tac.com.tr web sitesinden ulaşılabilir.

 

 

 

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve koordinasyon için:

 

 

İpek Ertorun

Arya Sponsorluk ve İletişim Danışmanlığı

www.aryasponsorluk.com.tr

Tel:0212 281 25 88

Fax:0212 281 26 82

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]