Bülent Aydın için nöbet gününde arkadaşlarından saygı nöbeti

Yayın: 14:06 - 27.02.2016
Güncelleme: 14:06 - 27.02.2016

23 Şubat 2016 Salı sabahı gece nöbetini devrettiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kartal Belediyesi Güvenlik Vardiya Amiri Bülent Aydın için çalışma arkadaşları, nöbet gününde hayatını kaybettiği Kartal Belediyesi Merkez binasında saygı nöbetinde bulundu.

44 yaşında evli ve 1 kız çocuk babası olan Bülent Aydın için görev yaptığı Kartal Belediyesi Merkez binasında güvenlik görevlisi arkadaşları tarafından saygı nöbeti düzenlendi. Nöbete; Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Özel Kalem Müdürü Cem Çetin, Destek Hizmetleri Müdürü Nuray Sancaklı ve güvenlik görevlisi çalışma arkadaşları katıldı.

Merhum Bülent Aydın için nöbet gününde yapılan saygı nöbetinde bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, “ Rahmetli Bülent Aydın, işini seven, görevine bağlı, dürüst ve belediyemiz personeli tarafından çok sevilen, güler yüzlü ve alçak gönüllü bir arkadaşımızdı. Kendisini hiç unutmayacağız. Sizlerin de mesai arkadaşları olarak kendisini daima kalbinizde yaşatacağınıza inanıyorum. Kendisini rahmetle ve saygıyla anıyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Nur içinde yatsın. Mekânı cennet olsun” dedi.

 

Exit mobile version