Başkan’a modifiye bile sordular

Yayın: 16:58 - 01.03.2016
Güncelleme: 16:58 - 01.03.2016

“Gençler bizi merak ettiği gibi biz de gençleri ve onların merak ettiklerini merak ediyoruz” diyen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, her fırsatta ilçedeki gençlerle bir araya gelerek birbirinden ilginç pek çok soruya cevap veriyor.

 

Pendik’teki gençlerle  buluşmak üzere “Gençler Soruyor” programı başlatan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, son bir hafta içinde üç programa birden katıldı. Önce Yenişehir Mahallesi, ardından üniversitelerin Spor Akademisine hazırlamak için düzenlenen kursun öğrencileri ile buluşan Başkan Şahin, son olarak da Hamid Aytaç Kültür Merkezi’nde gençlerin sorularını cevapladı.

Gençlerin gündemini öğreniyor

Başkan Şahin, kendisine sorulan her soruyu da ayrı ayrı not alıyor, içtenlikle cevaplıyor. Sorular arasında öyleleri  var ki, gençlerin ilgi alanlarındaki  geniş yelpazeyi de ortaya koyuyor. Buluşmalarda teknoloji, kültür, sanat, müzik, doğal enerji kaynakları, eğitim, siyaset ve terör gibi birbirinden çok farklı konularda Başkan Şahin’e sorular yöneltiliyor.

“İnternette niye her siteye giremiyoruz?”

Gençlerin sorduğu ilginç sorular arasında, “Araçlarda modifiye neden yasak?”, “Eski bir belediye başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan gibi cumhurbaşkanlığı hayaliniz var mı?”, “Rüzgar ve güneş enerjisinden nasıl daha fazla yararlanabiliriz?”, “Terörle mücadelede şu anki teknolojik silahlarımız yeterli mi?“, “Bu yoğunlukta ailenize zaman ayırabiliyor musunuz?”, “Devlet bize bilgisayar dağıttı ama internette niye her siteye giremiyoruz?” gibi birbirinden farklı sorular mevcut

Exit mobile version