Oral Et, İstanbul’da ilk şubesini Pendik’te açtı

Yayın: 21:44 - 06.03.2016
Güncelleme: 21:44 - 06.03.2016

Erzurum’un köklü kuruluşlarından biri olan Oral Et, ilk şubesini İstanbul’da açtı. Bar ekibinin gösteri yaptığı fabrika satış mağazasının açılışında İstanbullulara 70 kilogram sucuk ikram edildi. Oral Et Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, İstanbul’un diğer ilçelerine de şube açmayı planladıklarını söyledi.

 

Erzurum’un köklü kuruluşlarından Oral Et, ilk şubesini İstanbul’da açtı. Adeta şölen havasında geçen açılışta davetlilere 70 kilogram sucuk ikram edildi. Erzurum Bar ekibinin gösteri yaptığı açılışta konuşan Oral Et Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, merkezi Erzurum olan bir kuruluş olarak ilk kez İstanbul’da şube açtıkları bilgisini verdi. Oral, İstanbul’da yeni şubeler açmayı hedeflediklerini de söyledi.

   

Et ve et ürünleri sektöründe yıllardan beri Erzurum’da hizmet veren Oral Et, il dışında ilk şubesini İstanbul’da açtı. Pendik ilçesindeki fabrika satış mağazasının açılışı büyük ilgi gördü. Et ve et ürünleri sektöründe dev bir yatırım olan mağazanın açılışına Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Pendik Belediyesi yöneticileri, İstanbul’daki Erzurum dernek, vakıf ve federasyonlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Caddenin trafiğe kapatılarak Erzurum Bar ekibinin gösteri yaptığı açılış töreninde konuşan Oral Et Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, merkezi Erzurum’da olan bir fabrikanın ilk kez İstanbul’da şube açtığını söyledi. Oral Et olarak sektöre önemli hizmetler sunduklarını belirten Oral, amaçlarının İstanbul’da diğer ilçelere de şube açmak olduğunu belirtti. İlk şubenin Pendik’te hizmet vermeye başladığını vurgulayan Oral, imkanlar ölçüsünde diğer ilçelerde de şube açmayı hedeflediklerini kaydetti.

İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in çelenk gönderdiği açılış renkli geçti. Mağazayı gezen vatandaşlara barbekü partisiyle 70 kilogram sucuk ikram edildi. Mağazayı gezen vatandaşlar, satılan ürünlerin kalitesine yönelik beğenilerini dile getirdi.

Pusula

Exit mobile version