SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Özcan: Takımın Transfere İhtiyacı Var

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Kartalspor- Giresunspor maçı sonrasında yapmış olduğu açıklamada, “ Dört haftalık periyotta hakikaten kötü bir çizgimiz var. Dış sahada maç ve puan kazanamıyoruz. Sahamızda da maç kazanamamaya başladık son zamanlarlarda.

kadirrr

 Rakip takımlarda oyuna dahil olan futbolcular süper ligde oynamış futbolcular. Bizim oyuncu değişimi yaptığımız zaman bizde PAF takımdan Fatih’i kullanıyoruz. Açık konuşmak gerekirse ağlamak gerekiyorsa bizim ağlamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun ben yine oyuncularıma bugüne kadar güvendim, bundan sonra da güvenmeye devam edeceğim” dedi.

 

 

ÖLÜMÜNE MÜCADELE EDİYORLAR

Kartalspor’un başarılı teknik patronu Kadir Özcan açıklamasını şöyle sürdürdü. “ Oyuncularım ellerinden geldiği kadar gayret veriyorlar, ölümüne mücadele ediyorlar ve bugüne kadar geldiler.

TAKIMIN TRANSFERE İHTİYACI VAR

Özcan,”Takımın transfere ihtiyacı var. Grubumuzda ki takımlar mevcut kadrolarını 4-5 oyuncu ile takviye etmeyi düşünüyorlarsa Kartalspor’da mutlak surette kadrosuna yeni oyuncular katması gerekli diye düşünüyorum ben. 

 

O anlamda bugünlere kadar sizlerin ve taraftarın desteği ile geldik. Bugünkü maça gelince kazanabilirdik. Yakubu’nun bir pozisyonu gol olsaydı tabii ki skor değişecekti. Ama olmadı. İstanbul’da, son dönemlerdeki Yakubu gibi, Efecan gibi forvette oyuna katkı sağlayan  oyuncuların,  3- 4 haftadan beri performansları düşük. Bunları da oturup konuşmak lazım diye düşünüyorum.

 

İnşallah ligin 2. yarısında eğer önümüz açılırsa Kartalspor zirveyi zorlar. Eğer açılmasa şunuda açık ve net söylüyorum ki bazı zorluklarla karşılaşabiliriz. Transfer açılmasa çok sıkıntı yaşarız. Oyuncu sayımızın kısıtlı olması bizi zor durumda bırakıyor bunuda açık konuşmak lazım. Oyuncunuza para cezası veremezsiniz kadro dışı da bırakamazsınız. O anlamda inşallah Sayın Başkanımız Altınok Öz beyle ne yapabiliriz diye görüşüp birkaç gün içinde netlik kazanacaktır. Bizde ona göre ne yapmamız gerektiğine karar veririz diye düşünüyorum.

 

Önümüzün açılması bakımından yani, Futbol Federasyonu’ndaki sıkıntıları aşarsak bizde ona göre takımı takviye yönünü gideceğiz. Olmazsa zaten sorunlarımız ortada, oyuncularımız zaman zaman bir şeyler alıyorlar. Tatmin edicimi o anlamda biraz sıkıntımız var diye düşünüyorum.”dedi.

Kartal-Giresun-459serkan

YİNE YUKARILARA ÇIKACAĞIZ

Kartalspor’un yıldız oyuncusu Serkan Özsoy, Kartalspor-Giresun maçını şöyle yorumladı: “Bakıldığı zaman lige çok iyi başlayan bir Kartalspor var. Puan sıralamasında 2. ve 3.lüğe kadar çıkan bir Kartalspor var. İyi bir havamız var. Dışarda kazanamıyoruz ama  dış sahalardan 3- 4 tane beraberlik getirdik puan aldık. İçerde de çok iyi bir havamız var kazanıyoruz. Ne var ki birden her şey ters döndü işte içerde kazanamıyoruz, dışarıda kazanamıyoruz. Bizim sezon başında hedeflediğimiz puan 30’du açık konuşalım. Hedeflediğimizin puanın 5 puan altındayız. Bunun da çok büyük bir kayıp olmadığını düşünüyorum ben.

 

Takım içinde arkadaşlık ortamımız çok iyi. Hiç bir şeyi sorun yapmıyoruz. İkinci yarıya çok iyi hazırlanacağız ve yine yukarılara çıkacağız.” Dedi.

  Kartal-Giresun-446-levent-e

Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Kartal’a kazanmak için geldiklerini arzuladıkları oyunu sahaya yansıtamayınca Kartalspor ile 1-1 berabere kalıp bir puanın kazanılmasının deplasmanda önemli olduğunu belirterek, “ Daha önce forma giyme şansı bulamamış genç arkadaşlarımıza bu şansı verdik ve Giresunspor’un ne şartlarda olursa olsun kazanmak için  mücadele vermesini istedik.

 

Arkadaşlarımız bu mücadeleye zaman zaman  çok ciddi şekilde ortak oldular.İkinci devre ise galibiyete tamamen ortak olduk. Çünkü sahanın tek hakimi bizdik. Çok net gol pozisyonları bulduk karşı karşıya kaçırdığımız pozisyonlar var.Bu anlamda oyuncularıma teşekkür ediyorum.Biz takım olma yolunda belli mesafeler kat ediyoruz Devre arasının son müsabakasında kazanmak istediğimiz bir müsabakaydı.  Giresinspor’u teşkil eden  bütün oyuncularımı, genç kardeşlerimi  hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Giresunspor formasını layıki ile temsil edeceklerini gösterdiler.Bu anlamda çok mutluyum.Kazanmak istedik ama kazanamıyorsak ta, Kartaspor gibi  kendi sahasında devamlı kazanan ve sadece Adanospor’a yenilmiş  bir takım ve kendi sahasında belirli bir güce sahip  olan takımdan puan alarak dönmek  şu koşullarda  anlamlı diye düşünüyorum” dedi.

MÜCADELE İÇİNDE OLACAĞIZ

Giresunspor’un başarılı teknik patronu Eriş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “  O yönden oyuncularımı tebrik ediyorum. Ayrıca takımı desteklemek için buraya gelen  taraftarlara da teşekkür ediyorum. İnşallah istediğimiz şu. Ligin 2.devresine son derece iyi hazırlanıp son derece iyi hamleler yapıp istediğimiz bir takımı tekrar oluşturma mücadelesi içinde olacağız”diye konuştu.

 

Giresunspor’lu futbolcu Eren’de Kartalspor Giresunspor maçını kısa olarak şöyle yorumladı: “ Sahasında kolay maç kaybetmeyen, koşan ve mücadele eden bir takımla karşılaştık.90 dakika iyi oynayan taraf bana göre Giresunspor’du. Takım arkadaşlarım elinden geleni yapmaya çalıştı.İlerleyen zamanlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Kartal’a 3 puan için gelmiştik.Kartalspor gibi zorlu bir deplasmanda  bir puanla ayrıldık..Ligin 2. yarısında  çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]