Dernekler Futbolda Yarışacak

Yayın: 18:59 - 22.03.2016
Güncelleme: 18:59 - 22.03.2016

Pendik Belediyesi, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Çınardere Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği Futsal Turnuvası, İstanbul’da bir ilk olarak derneklerin rekabetine sahne olacak. 16 hemşeri derneğinin yöneticileri 02-30 Nisan tarihleri arasında oynanacak turnuvada şampiyonluk için çekişecek.

 

Turnuvanın kura çekimi Güzelyalı Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilirken, programa Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Karaca, Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Avni Er, Çınardere Spor Kulübü Başkanı Ayhan Bıyık ve 16 hemşeri derneğinden yöneticiler katıldı. İlk maçı 2 Nisan’da oynanacak turnuvanın açılış vuruşunu Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin yapacak.

Kura çekiliş programında konuşan spordan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Pergel, İstanbul’da bir ilk olan bu organizasyonu tertiplemekteki amacın birlik ve beraberliğe katkı sağlamak olduğunu belirterek, “Turnuvanın öncelikle centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız,  birlik, beraberlik ve dernekler arası kaynaşmayı sağlamaktır” dedi. Çınardere spor kulübü başkanı Ayhan Bıyık ise, “Her zaman spora ve sporcuya verdikleri desteklerinde ve yatırımlarından dolayı Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Gruplar Şu Şekilde Oluştu:

A Grubu
Pendik Kaynarca Erzurumlular Kültür Ve Dayanışma Derneği
Pendik Tokat İli İlçeleri Ve Köyleri Kalkındırma Ve Yaşatma Derneği
Bayburt Marmara Gençlik Kültür Yardımlaşma Derneği
Kırşehirliler Kültür Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği

B grubu
Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim,Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği
İstanbul Anadolu Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği
Pendik Sinoplular Kültür Ve Yardımlaşma Derneği
Çorum İli Kargı İlçesi Beygircioğlu Köyü Akçayazı Mahallesi Kültür Ve Yardımlaşma Derneği

C Grubu
Kastamonulular Dayanışma Derneği-Pendik Şubesi
Pendik Velibaba Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği

Exit mobile version