Kimsesiz Çocukları Koruma Vakfı Kartal Kaymakamını ziyaret etti

Yayın: 12:56 - 25.03.2016
Güncelleme: 12:56 - 25.03.2016

Yeni Yönetimiyle faaliyetlerine başlayan Kimsesiz Çocukları Koruma Öğretim ve Eğitim Vakfı ilk ziyaretini Kartal Kaymakamı Cemil Aksak’a yaptı.

 

Ahmet Turan Başkanlığında oluşturulan Kimsesiz Çocukları Koruma Öğretim ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu, Kartal Kaymakamı Aksak’ı makamında ziyaret ederek yeni çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ahmet Turan, Murat Karaca, Kenan Gülerci, Taylan Mesutgil, Recep Sucu, Mehmet Küçük, Nurten Keskin Özçelik, Ayten Kuşkonmaz gibi isimlerden oluşan Yeni yönetim Kurulu Kartal Kaymakamı Cemil Aksak’ı ziyaretlerinde,  lokomotif faaliyet olarak tanımlanan “Çocuklarımızı geleceğe taşıyoruz” isimli proje hakkında bilgi verdiler.

Kaymakam Aksak çalışmaları inceledi ve memnuniyetini belirtti. Bu görüşme esnasında vakfın çalışmaları içerisine kimsesiz çocukların hayata tutunması adına meslek edinebilmeleri için bir öneride bulundu. Kimsesiz çocukların iş hayatına adapte olabilmesi için hem meslek sahibi olacak hemde istihdamını sağlayabilecek adımların atılması gerektiğini belirtti.

Kimsesiz Çocukları Koruma Öğretim ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Turan,  “Kaymakam Bey’inde tavsiyesi bizleri daha da heyecanlandırdı. Sunduğumuz “Çocuklarımızı geleceğe taşıyoruz” projenin bir farklı modeli olacak olan çıraklık eğitimi konusunda Kaymakam Bey’inde tavsiyeleri üzerine ayrı bir proje olarak ele almaya karar verdik. Vakıf yönetimi olarak hemen konuya hız verilmesine için çalışmalara başladık” dedi.

Exit mobile version