Taşyürek, Kartal İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti

Yayın: 17:48 - 26.03.2016
Güncelleme: 17:48 - 26.03.2016

İBB Ak Parti Grup Başkan Vekili Ebubekir Taşyürek, Kartal İmam Hatip Ortaokulunu yeni binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Bu sene ilk mezunlarını verecek olan Kartal İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İBB Ak Parti Grup Başkan Vekili Ebubekir Taşyürek’i, Okul Müdürü Şeref Erdoğan,  Okul Aile Birliği Başkanı Kenan Gülerci, karşıladılar ve okulu birlikte gezdiler. İBB tarafından okula spor malzemesi gönderilmesini sağlayan Taşyürek’e teşekkür ettiler.

İstanbul’un tüm ilçelerinde bulunan okullara Büyükşehir Belediyesinin desteklerini esirgemediğini belirten İstanbul’un abisi Taşyürek, “-Eğitim kurumlarımızı çok önemsiyoruz. Gözbebeğimiz çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim görebilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesinin eğitim kurumlarına desteği her zaman olacaktır. Bugün Kartal İmam Hatip Ortaokulumuzun yeni bir binada eğitim vermesi sebebiyle bir hayli eksiklerin olduğunu gördük. Umarım en kısa zamanda tamamlanır, ayrıca İmam Hatip Okulumuzun TEOG çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütüldüğünü görmekten ayrıca memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim” dedi.

Exit mobile version