İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ’NDEN SNOWBOARD’DA BÜYÜK BAŞARI

Yayın: 07:17 - 28.03.2016
Güncelleme: 07:17 - 28.03.2016

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından ikincisi organize edilen “Ünilig Kış Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası” Erzurum’da gerçekleştirildi.

 

Bir hafta süren şampiyonaya İstanbul Aydın Üniversitesi Kayak Bayan Takımı ve Snowboard Erkek Takımı katıldı. Şampiyonada Kayak Bayan takımı sporcuları İAÜ’yü en iyi şekilde temsil etti.

Snowboard Erkek Takımı sporcularından İAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi/ İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Tanzer Pehlivan Ünilig Türkiye ikincisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/ Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencisi Meriç Dumlu Ünilig Türkiye dördüncüsü olarak şampiyonayı tamamladı.

İAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi/ Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Abdurrahman Elyesa Abdulgaffarademoğlu şampiyonayı hatasız tamamlayarak takımına puan kazandırdı.

Ünilig Kış Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren İAÜ öğrencileri elde ettikleri başarılar sonunda genel klasmanda İAÜ Snowboard Erkek Takımını Ünilig Türkiye ikinciliğine taşıyarak kupayı müzesine getirdi.

Exit mobile version