HUKUK VE EKONOMİNİN KESİŞME NOKTASI KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ’NDE TARTIŞILACAK!

Yayın: 08:41 - 16.04.2016
Güncelleme: 08:41 - 16.04.2016

Ekonomidunya.com ve Kadir Has Üniversitesi 20 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’te üniversitenin Cibali Kampüsü’nde “İş’te Farkındalık” paneli düzenliyor. Hukuk, ekonomi, yönetim ve iletişim kavramları arasındaki bağlantının ele alınacağı etkinlik akademisyen, hukukçu, ekonomist, gazeteci ve öğrencileri bir araya getirecek.,

 

Gazeteci Serpin Alparslan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek ve iki ayrı oturumun olacağı panelde; Avukat Cevat Kazma, Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Esra Hamamcıoğlu, Gazeteci Çetin Ünsalan, Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Ertan Yardım, Ekonomist Şevin Ekinci ve Yönetim Danışmanı Sezer Koyun konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinliğin içeriği hakkında bilgi veren Avukat Cevat Kazma, “Hukuk ile ekonomi arasındaki ilişkiyi, ekonominin yürümesinde hukukun rolünü ve önemini konuşacağız. Hukukun zayıf olduğu işletmelerde, yönetimlerde ve ülkelerde ekonomi bir yerden sonra zayıflıyor. Katılımcılara bu bağı aktarmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

20 Nisan Çarşamba günü, Kadir Has Üniversitesi’nin Cibali Kampüsü’nde saat 14:00-18:00 saatleri arasındaki etkinliğe katılım ücretsiz olup, herkesin katılımına açıktır.

Exit mobile version