Şimşek öğrenciler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı.

Yayın: 15:29 - 22.04.2016
Güncelleme: 15:29 - 22.04.2016

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sabah ve öğleden sonra düzenlenen törenlerle kutladı. Anaokulu öğrencileri de sınıflarında yaptıkları etkinliklerle ve konferans salonundaki geçit töreniyle kutlamalara katıldı. Ahmet Şimşek Koleji öğrencilerinin aylarca hazırlanarak gerçekleştirdikleri 23 Nisan etkinliklerini aileler de ilgi ve coşkuyla izledi.
“Bu millet her şeyini size emanet edecek.” 93cf79bb-2c90-4b81-a41c-5504f7377884

 
Folklor, bale, dans, keman dinletisi, drama, slayt ve Jimnastik gösterilerinin yapıldığı, şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği törende konuşan Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli, “Cumhuriyetimizin dönüm noktalarından birisi olan, meclisimizin, demokrasimizin başlangıç günü olan, aynı zamanda bu ülke kurulurken canlarını vermiş şehitlerimizin yetim kalan çocuklarına armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bu milletin egemenliğini ve çocuk bayramını birlikte kutluyoruz. Bu gün ülkemizin bütün çocuklarına kutlu olsun.

 

 

Çocuğunu düşünmeyen bir milletin geleceğini de düşünmediğini tahmin ediyorum. Biz öğretmenler olarak, siz veliler olarak çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu biliyoruz, bayrağımızı ve vatanımızı onların yükselteceğine inanıyoruz. Büyük Atatürk’ün de çocuklara verdiği değeri biliyoruz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Sevgili çocuklar, sizler bu gün çocuk olabilirsiniz. Yarın bu milletin gençliği olacaksınız ama daha sonra bu millet her şeyini size emanet edecek. Ahmet Şimşek Kolejinde yetişen tüm öğrencilerimizin bu bayrağa ve vatana göstereceği saygıdan hiç tereddüt etmiyorum. Ne zaman bir görev çıkarsa onlar herkesten önce koşarlar. Bu vesile ile kurucumuz Ahmet Şimşek ve Genel Eğitim Öğretim Yöneticimiz Yasemin Şimşek’e de bize sağladığı tüm imkanlar için teşekkür ediyorum. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Exit mobile version