Düşler gerçek oldu

Yayın: 08:52 - 02.05.2016
Güncelleme: 08:52 - 02.05.2016

Özel Mesleğim Sağlık Lisesi ve Özel Berk Anadolu Lisesi ‘Düşler Gerçek Olsa’ adlı Kardeş Okul Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 1400 öğrenciye destek oldu.
Proje kapsamında kardeş okul Necdet Semker Ortaokul öğrencileri hayallerini anlatan mektuplar yazdı. Mesleğim ve Berk Anadolu Lisesi öğrencileri de kardeş okul öğrencilerinin hayallerine katkıda bulunabilmek adına veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile 3 aylık bir çalışma sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hediyelerini kardeş okul olarak seçtikleri Necdet Semker Ortaokul öğrencilerine teslim ettiler.

,
Proje hakkında bilgi veren Rehber Öğretmeni Yeliz Oruç konuyla ilgili şunları söyledi: “Toplumdaki en büyük eksikliklerden birisinin yardımlaşma ve özveride bulunda duygusunun yoksunluğunu fark ediyorduk. Kardeş Okul Projesi içine gireni hem değiştiren hem dönüştüren bir güce sahip aynı zamanda da bir iyilik zinciri. Birçok amacı yerine getiren böyle bir projeye karar verdik. Bu proje sayesinde öğrencilerimizin vicdanlı, sorunlara sadece şikayet eden değil çözüm üretebilen, sorumlu, etkin, bir birey olmalarına katkı sağladı. Öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye toplamanın ve tek bir yürek olarak 1400 öğrencinin kalbine dokunmanın tatlı bir heyecanını yaşadılar.”

Exit mobile version