Taşyürek’ten, İmam Hatip okullarına yakın ilgi!

Yayın: 22:08 - 13.05.2016
Güncelleme: 22:08 - 13.05.2016

Ak Parti İstanbul teşkilatının bir çok kademesinde hizmet vermiş İstanbul’un abisi olarak sevilen ve sayılan İBB Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek, Çakabey İmam Hatip Ortaokulu kermesine katıldı.

Üç gün süren kermesin son gününde okulu ziyaret eden Ebubekir Taşyürek, okulu gezerek okul Müdürü Ayhan Kara’dan bilgi aldı. İmam Hatip Okullarının ülke geleceği açısından toplumumuza inanç değerlerine bağlı, başarılı bir nesil yetiştirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Taşyürek; ”Yakın geçmişte bu camia üzerinde çeşitli baskılar uygulanarak adeta tek tip anlayış hakim kılınmaya çalışıldı, fakat şükürler oldun ki, günümüzde o baskılar geride kaldı artık. Adalet yerini buldu, isteyen herkes istediği okulunda rahatça eğitim hayatını sürdürebiliyor” dedi.

Geçtiğimiz iki yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Grup Başkan Vekilliği görevini yürüten ve şimdi Başkan Danışmanlığı yapan Taşyürek Kartal’da eğitim kurumlarına yakın ilgi gösteriyor. Geleceğimiz olan çocukların daha iyi şartlarda eğitim öğretim görebilmesi için İBB imkanlarını her ilçeye olduğu gibi Kartal ilçesine de kazandırmak için büyük gayret gösteriyor.

Exit mobile version