Ahmet Şimşek’te tüm yılın yorgunluğunu attılar

Yayın: 14:10 - 24.05.2016
Güncelleme: 14:10 - 24.05.2016

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileri, yabancı dil derslerinde öğrendikleriyle hazırladıkları kültürel müzikal gösteriyi “The and of the year cultural musical show” sahnelediler. Öğrencilerle birlikte ailelerin de izlediği gösteri çok beğenildi ve sıklıkla alkışlandı. Yabancı diller bölümü öncülüğünde düzenlenen gösterinin sonunda Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek’e doğum günü sürprizi de yapıldı. Öğrenciler, sahnede Yasemin Kumral Şimşek’in şarkılarını seslendirdiler. Okulun konferans salonunda başarıyla gerçekleştirilen gösteri, kostümleriyle de dikkat çekti.

“Okulumuzdaki kültürel gelişimi ve etkileşimi anlattık.”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Deniz Ersoy Özler öğrencilerin etkinliği başarıyla sahnelediğini belirterek, “Okulumuzdaki kültürel gelişimi ve etkileşimi anlatabileceğimiz bir çalışma gerçekleştirdik, ailelerimiz de bizimle birlikte oldu. Öğrencilerimiz etkinlik sırasında eğlenceli anlar yaşadılar ve İngilizceyi öğrenmiş olmanın keyfini çıkardılar. Gösterimizle tüm yılın yorgunluğunu attık.”dedi.

“İzlemeye doyamadık.”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin ise etkinliğin ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Şu an benden mutlu ve gururlusu yok. Harika bir performans sergilediler, izlemeye doyamadık. Böylesine başarılı öğrencilere sahip olmak çok güzel bir duygu, onları ve öğretmenlerimizi kutluyorum.”

Exit mobile version