Ahmet Şimşek’te yine kepler havaya atıldı

Yayın: 15:36 - 31.05.2016
Güncelleme: 15:36 - 31.05.2016

Ahmet Şimşek Koleji 4. Sınıf öğrencileri, konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreniyle ortaokula uğurlandılar. Öğrenciler törende unutamayacakları anlar yaşadılar. Mezuniyet Töreni, öğrencilerin coşkulu alkışlar eşliğinde salona girmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende ortaokul öğretmenleri de tanıtıldı. Mezuniyet belgelerinin dağıtılmasının ardından da öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattılar.

“Bizim 30 yıldan beri denenmişliğimiz var.”

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli Törende yaptığı konuşmada, “Can parelerimizin ilkokulu bitirme töreni için buradayız. Çocuklarımızın bayramına hoş geldiniz. Biz, 4 yılın sonunda pırlanta gibi çocuklar yetiştirdik. Onların en iyi şekilde yetişebilmesi için gecemizi gündüzümüze kattık, hem eğitim ve öğretimlerini verdik hem de onlara vatan, bayrak Atatürk bilincini öğretmeye çalıştık.

Onlara çok güveniyoruz. Bu güne kadar gözünüz arkada kalmadı, bu günden sonra da kalmasın. Biz çocuklarımızın nasıl bir eğitim alması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bizim kültürümüz, hedefimiz var. Bizim 30 yıldan beri denenmişliğimiz var. Çocuklarınızı ortaokulda da alıp en iyi yerlere ulaştırabileceğimizden emin olabilirsiniz.”dedi.

Exit mobile version