Kartal’lı öğrenciler İtalya gezisinde!

Yayın: 16:54 - 07.06.2016
Güncelleme: 16:54 - 07.06.2016

Kartal’da eğitim vermekte olan Disk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “girişimcilik, iş hayatı, iş hayatında karşılaşılaşılabilecek problemler ve iş fikirleri” konularında araştırma ve bilgi alışverişlerinde bulunmak üzere Erasmus projesi kapsamında farklı ülkelere ziyarette bulundular.

Yapılan açıklama da; “Disk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği, Erasmus+ Ana Eylem 2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklılar  faaliyeti kapsamında ortağı olduğumuz  “Conflict Resolution for Better School Management- CRUSH”adlı proje kapsamında 3 öğretmenimiz ve 4 öğrencimiz ile İtalya’da yapılan çalışmalara 22/05/2016 ve 28/05/2016  tarihleri arasında katıldık.

Bu çalışmalara Türkiye’nin yanısıra Litvanya, Portekiz ve İspanya’da bulunan ortak okulların öğretmen ve öğrencileride katılmışlardır. Yapılan çalışmalarda öğrenciler girişimcilik, iş hayatı, iş hayatında karşılaşılaşılabilecek problemler ve iş fikirleri konularında çalışmalara katılmışlardır. İş yeri ziyareti yaparak bilgi almışlardır. Kültürler hakkında bilgi alışverişinde bulunup, dil becerilerinin gelişmeleri sağlanmıştır” denildi.

Exit mobile version