Çocuklar hayal güçleriyle bisiklet kazandı

Yayın: 14:53 - 09.06.2016
Güncelleme: 14:53 - 09.06.2016

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve dünyanın en büyük 5. akvaryumu SEA LIFE Akvaryum birlikteliğinde çocuklar için hayal güçlerini geliştiren bir yarışma düzenledi. Avrupa’nın ilk ve tek dijital akvaryumu için en güzel balığı çizen çocuklar yaza yeni bisikletleriyle girdi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SEA LIFE Akvaryum iş birliğinde 7-14 yaş grubu çocuklar için hayal güçlerinin gelişmesi ve deniz canlılığına dikkat çekilmesi amacıyla resim yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada SEA LIFE Akvaryum’da bulunan Avrupa’nın ilk ve tek dev dijital akvaryumu Resim Akvaryum için balıklar çizildi. İstanbul genelinde ilk ve orta dereceli resmi ve özel okullarda düzenlenen yarışmaya binlerce çocuk katıldı. Yarışma sonunda 8 çocuk birinci, 8 çocuk ikinci ve 8 çocuk üçüncü seçilerek toplamda 24 çocuk hediye kazandı. İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Temel Eğitim Şube Müdürü Timur Tuğral ve İstanbul SEA LIFE Akvaryum Genel MüdürüGülnur İnkaya’nın katılımıyla 9 Haziran Perşembe günü SEA LIFE Akvaryum’da yapılan törenle dereceye giren çocuklara hediyeleri verildi.

Yaza yeni bisikletleriyle girdiler

SEA LIFE Akvaryum birinci gelen çocuklara yepyeni birer bisiklet ve yıllık akvaryum üyeliği, ikinci gelen çocuklara mp4 çalar ve yıllık akvaryum üyeliği, üçüncü gelen çocuklara da yıllık üyelik hediye etti. Yıllık üyelik kazananlar tam 1 yıl boyunca SEA LIFE Akvaryum’da bulunan 15 binden fazla deniz canlısını görecek, 83 metreyle İstanbul’un en uzun su altı okyanus tünelinde köpekbalıklarının arasında yürüyecek. Ayrıca SEA LIFE Akvaryum’da gerçekleştirilen nesli tükenmekte olan deniz canlılarını koruma programlarına katılacak.

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim:

SEA LIFE Akvaryum Adres:

Kocatepe Mahallesi, Paşa Caddesi 34045 Bayrampaşa – İstanbul

Forum İstanbul AVM/ SEA LIFE Akvaryum

Exit mobile version