Ahmet Şimşek’ten Büyük Jest!

Yayın: 18:16 - 13.07.2016
Güncelleme: 18:16 - 13.07.2016

Ahmet Şimşek Koleji kuruluşunun 30. Yılında büyük bir jest yaptı. Lise 1. Sınıf öğrencileri, 500 lira aylık taksitlerle koleje kayıt yaptırabilecekler.
Kartal’da son 30 yıla damga vuran ve bu güne kadar vatanına, milletine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı on binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Ahmet Şimşek Koleji, bir yandan üstün kaliteli eğitimiyle adından söz ettirirken, bir yandan da uygun ücretlerle ailelerin imdadına yetişiyor. Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri de kendileri için yapılanlara duyarsız kalmıyor, aldıkları eğitimle, etkinlik kulüplerindeki çalışmalarıyla, girdikleri çeşitli yarışmalar ve spor karşılaşmalarındaki başarılarıyla haklı gurur yaşıyor, yaşatıyorlar.


Lise 1. Sınıf öğrencilerine jest.
30 yılda sayısız başarılara imza attıklarını anlatan Ahmet Şimşek, “Bu yıl eğitim kurumumuzun 30. yılını kutlamanın sevinç, gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle, yurt çapında TEOG Birincisi olan kolejimizde öğrencilerimiz için büyük jest yaptık. LİSE 1. Sınıf öğrencileri, 500 TL aylık taksitlerle kolejimize kayıt yaptırabilirler. Bu konuda kayıt büromuzdan geniş bilgi alınabilir.”dedi.
“Ne gerekirse yapacağız.”
Hayatta en kutsal görevin eğitim olduğunu belirten ve başarılı öğrenciler yetiştirmek için ne gerekirse yaptıklarını da sözlerine ekleyen Ahmet Şimşek, “Bu eğitim yuvası sevgili öğrencilerimizindir. Spor ve eğitim komplekslerimiz, etkinlik kulüplerimiz, etütlerimiz, hazırlık kurslarımız onların başarılı olmaları içindir. Sevgili öğrencilerimizi bize emanet eden değerli velilerimiz müsterih olsunlar, emanetlerine gözümüz gibi bakacağız. Vatanına, milletine, bayrağına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı insanlar olarak yetişmeleri için ne gerekirse yapacağız.”dedi.

Exit mobile version