Prens Salman Bin Hamad Bin İsa Al Halifa Solandge ile Bodrum Tatilinde

Yayın: 13:09 - 22.07.2016
Güncelleme: 13:09 - 22.07.2016

Suudi Kraliyet ailesine mensup, Prens Salman Bin Hamad Bin İsa Al Halifa, beraberinde bulunan ailesi, korumaları ve hizmetçileri ile birlikte Bodruma geldi. Dünyanın en pahalı yatlarından birisi olan Solandge’yi kiralayan prens, yatta müzik eşliğinde eğlenirken görüntülendi.

Dünyanın en pahalı ve lüks yatlarından bir tanesi olan Solandge yatı, birçok defalar ünlü kişileri ağırlamış. Yatın sahibi, İngiliz bir girişimci ve kaptanlığını, Paul Messenger yapıyor. Ultra lüks yat tam bir senede tamamlanmış. İçinde her türlü lüks bulunan yatın, ahşap malzemeleri, özel bir ağaç türünden imal edilmiş. Yatın içerisinde; mini bar, büyük bir salon, küçük bir sinema salonu, küçük bir sauna, alt güvertede su sporları için hazır tutulan malzemeler, bir adet jet ski gibi lüks öğeler bulunuyor.

Ayrıca yatın üst güvertesinde, kaptan kamarası ve lüks bir havuz bulunuyor. Yatın bir haftalık kirasının, bir milyon euro olduğu öğrenildi. Oldukça pahalı bir kiraya sahip olan yat, gerçekten de hakkını veriyor.

225 bin litre yakıt ile tam olarak 6 bin deniz mili mesafeyi, tek seferde kat edebiliyor. Oldukça hızlı olan yatta tatil yapmak tam anlamı ile bir keyfe dönüşüyor.

Bodrumda Küdür koyunda demirleyen yat, bir sürede bu koyda bekledi. Burada prens su sporları yaparak ve konukları ile eğlenerek vakit geçirdi. Bodrum’un çeşitli koylarına demirleyen yat, daha sonra Bodrum Yalıkavak sahiline demirledi. Burada prens lüks bir restoranda, beraberinde bulunanlar ile birlikte, akşam yemeği yedi. Oldukça yüklü bir hesap ödeyen prens, çalışan personeli de unutmadı. Personele bin euro bahşiş dağıtan prens, dinlenmek üzere yatına çekildi.

Prensin buradan, Yunan adalarında tatiline devam edeceği öğrenildi.

Exit mobile version