Premier Lig

Yayın: 11:11 - 26.07.2016
Güncelleme: 11:11 - 26.07.2016

Premier Lig’de bu sene mücadele edecek 3 takımdan biri Hull City, Doğu Yorkshire’da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübü. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 1930 yılında ulaştıkları FA Cup yarı finalidir. Kulüp iç saha maçlarını 25,404 seyirci kapasiteli KC Stadyumu’nda oynamaktadır. Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü turuncu ve siyah çizgili formayla mücadele ediyorlar. Bu sene Premier Lig’ yükselmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Premier Lig maç tahminleri bu sezon Hull City, Burnley ve Middlesbrough takımlarını da kapsayacak.

Burnley ise Premier Lig’e yükselen bir diğer takım. İngiltere’nin Lancashire bölgesi şehirlerinden Burnley’de kurulmuş olan bir futbol kulübü. Burnley, Premier Lig’in de kurucuları arasında yer almasına rağmen son olarak 33 yıl aradan sonra 2009-10 sezonunda yeniden en iyi ligde mücadele etme hakkını elde etmişlerdi. Kulüp renkleri Trabzonspor gibi bordo ve mavidir.

Middlesbrough ya da kısaca Boro, bu sezon Premier Lig’de mücadele edecek olan Middlesbrough merkezli İngiliz futbol kulübü. 1876 yılında kurulan ve ismini Middlesbrough şehrinden alan kulüp en köklü kulüplerden.

Bakalım bu 3 takım Premier Lig’e nasıl bir hava katacaklar. Bu sezon Premeir Lig’de yine beklenmedik bir şampiyon çıkacak mı, hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version