Kartalspor yeni bir ismi kadrosuna kattı

Yayın: 16:05 - 26.07.2016
Güncelleme: 16:05 - 26.07.2016

2016-2017 Turgay Şeren Sezonunun hazırlıklarına İstanbul’da başlayan Kartalspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Cumartesi günü 1. Etap İstanbul kamp programını tamamlayarak Pazar gecesi 2. Etap kamp programı için karayoluyla Nevşehir’e hareket edecek olan Kartalspor bugün yeni bir ismi kadrosuna kattı.

Teknik direktör Taner Gülleri’nin Nevşehir kampı öncesinde transferinin sonlandırılmasını istediği tecrübeli orta saha oyuncusu Recep Yaşar’la görüşen Genel Menajer Murat Gülfırat, geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’da forma giyen oyuncuyu önümüzdeki sezon Bordo-Beyazlı formayı giymesi konusunda ikna etti.

Recep Yaşar, akşam saatlerinde Kartalspor Başkan Vekili Görkem Akdağ ve Genel Menajer Murat Gülfırat katıldığı imza töreninde kendisini 1 yıllığına Kartalspor’lu yapan sözleşmeye imza attı.

Futbola Turanspor’da başlayan ve aynı takımda profesyonelliğe yükselen tecrübeli oyuncu sonrasında MKE Ankaragücü, Ünyespor, Körfez İskenderunspor, Kardemir Karabükspor, Gaziantep BŞ. BLD Spor, Yeni Malatyaspor, Ünyespor, Alanyaspor, Pendikspor, Tokatspor ve son olarak Kahramanmaraşspor’da formayagiyen Recep Yaşar Süper Lig’de 2, PTT 1.lig’de 24, TFF 2.lig’de 253 Türkiye Kupasında ise 18 karşılaşmada forma giymiş.

Kartalspor ailesi olarak Recep Yaşar’a Kartalspor forması altında başarılar diliyorum.

Exit mobile version