Kadıköy’de demokrasi şöleni!

Yayın: 12:02 - 27.07.2016
Güncelleme: 12:02 - 27.07.2016

Kadıköy’de demokrasi şöleni!
FETÖ’nün kalkıştığı hain darbe girişimine tepkiler çığ gibi büyürken bir tepkide Kadıköy’den geldi.
Kadıköy’de bulunan STK’ların düzenlemiş olduğu Demokrasi Mitingi’ne başta AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı olmak üzere diğer siyasi partilerden de destek geldi.

15 Temmuz günü bölücü terör örgütü FETÖ’nün kalkıştığı darbe girişimine karşı cuntacıları püskürten Türk Milleti’nin şanlı nöbeti devam ediyor.

Kadıköy’deki STK’ların Kadıköy Meydanı’nda düzenlediği ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın desteğiyle, CHP Kadıköy İlçe Başkanı, AK Parti Milletvekilleri Hurşit Yıldırım, Osman Boyraz ve Hasan Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hocası Semra Acar,gazeteciler Fatih Tezcan, Sevda Türküsev ve birçok vatandaşın katıldığı muhteşem bir demokrasi şöleni yaşandı.

Mitingde Kuran-ı Kerim ve demokrasi şehitlerimiz için dualar okundu.

Mitingde konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, alçak darbe girişiminin milletin cesur duruşuyla engellendiğini, aziz milletimizin vatan sevgisini ve gücünü dünyanın bir kez daha gördüğünü, milletimizin bu zaferinin tarihe geçtiğini ifade etti.

Ayrıca mitingde STK’lardan kına metni yayınlanırken konuşma yapan milletvekilleri ve gazeteciler de, bu zor günleri aşabilmek için milletçe birliğimizin ve beraberliğimizin aynı inançla devam etmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Meydanda toplanan coşkulu vatandaş ilerleyen saatlere kadar sloganlar atarak, bayraklarını sallayarak demokrasi nöbetine devam ettiler.

Exit mobile version