Kartalspor’da yeni sezon öncesi hazırlıklar başladı.

Yayın: 21:23 - 24.08.2016
Güncelleme: 21:23 - 24.08.2016

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kartepe kampını tamamlayan ve üç gün izin kullanan Kartalspor’umuz bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

Saat 18:00’da teknik direktörümüz Taner Gülleri yönetiminde başlayan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Güllerinin yardımcılarından antrenör Ufuk Çam Kondisyoner Deniz Şahin, ve Kaleci antrenörümüz Rafet Önür hazır bulundu.

Kartal stadında gerçekleştirilen çalışma teknik direktörümüz Taner Gülleri’nin saha içinde yaptığı antrenman bilgilendirme toplantısıyla başladı.

Takımımız antrenman bilgilendirme toplantısı sonrasın yaptığı ısınma çalışmasıyla antrenmana devam etti. Isınma çalışması sonrasında 15 dakika devamlılık koşusu yapan takımımız antrenmanın devamında 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Takımımız antrenmanın son bölümünde devamlılık koşusu yapan Kartalspor’umuz soğuma ve esneklik çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Kampa geç katılan sporcularımız 15 dakika koşu, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması sonrasında kuvvette devamlılık çalışması gerçekleştirdi.

Kulüp başkanımız Taner Özdemir ve genel menajerimiz Murat Gülfırat bugün gerçekleştirilen antrenmanı takip etti.

Exit mobile version