Kartal’da yeni Eğitim Öğretim Yılı töreni Eyyup Genç İlkokulu’nda yapıldı

Yayın: 16:11 - 19.09.2016
Güncelleme: 16:11 - 19.09.2016

Tüm yurtta olduğu gibi Kartal’da da 2016-2017 eğitim öğretim yılı heyecanı yaşandı.

 

2016-2017 eğitim öğretim yılı heyecanı pilot okul olarak Eyyup Genç İlkokulunda gerçekleştirildi.  Binlerce öğrenci ve öğretmenin çalan zille ders başı yaptığı Kartal’da, yeni eğitim öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

2016-2017 eğitim öğretim yılı töreninde mehter takımı gösteri yaptı, Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka yeni eğitim öğretim dönemine yönelik açıklamalarda bulundu, Kartal ilçe Müftüsü Mustafa Baytar dua etti.

15 Temmuz şehitleri için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende öğrenciler hep bir ağızdan öğrenci andını okudu. Şiirler ve halk oyunları danslarıyla devam eden yeni eğitim öğretim yılı açılış töreni, mehter marşı gösterisi ile devam etti.

Kartal Eyyup Genç İlkokulu’nda düzenlenen törene Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal ilçe Müftüsü Mustafa Baytar ilçe daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları da katılarak öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Exit mobile version