Bu programda Kaymakam neden yoktu, Ak Parti’yi kim temsil etti?

Yayın: 19:58 - 20.09.2016
Güncelleme: 19:58 - 20.09.2016

Kartal’da 2016-2017 eğitim öğretim yılı açılış töreni Eyyup Genç İlkokulunda gerçekleştirildi. Yani ilçenin protokol töreni burada yapıldı.

Kartal Kaymakamlığı ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören için belirlenen adrese Kartal ilçe protokolü davet edilmişti.

Öncelikle okul Müdürü Cengiz İmamoğlu hocayı güzel organizasyondan dolayı tebrik ettiğimi belirtmek isterim. Yeni nesillere doğru ve güzel mesajlar verildiğini düşünüyorum.

Yeni eğitim –öğretim dönemi açılış törenine Kartal İlçe protokolü, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal ilçe Müftüsü Mustafa Baytar, Mahalle Muhtarı Soner Eker,  bir çok birim müdürleri katıldı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı hatta CHP İlçe Başkanı ve ekibi dahi katılırken, Kaymakam ve Ak Parti İlçe teşkilatını temsilen katılım olmaması dikkat çekti. Hadi Belediye Başkanının katılmamasını anlarız, başka önemli işleri vardır veya program içeriği hoşuna gitmemiş olabilir.

Ama Kaymakam ve Ak Partiyi temsilen katılım olmamasını anlamak zor, davetiye mutlaka ulaştırılmıştır diye düşünüyoruz, buna rağmen katılım olmaması düşündürücü…

Aynı programla ilgili başka bir ayrıntı ise, Kartal Belediye Başkan Yardımcısına da konuşma fırsatı verilmeliydi. Zira nezaket gösterip davete icabet etmiş. Her ne kadar mehter gösterisi ve müftünün duaları programa özel bir ağırlık katmış olsa da sabırla oturup programı dua bitene kadar izlediler. Daha sonra CHP heyeti erken ayrıldı.

Yeni eğitim – öğretim döneminin öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim.

Kenan GÜLERCİ
Exit mobile version