Bu yetenek Anaokulunda NLP ve Koçluk Destekli Eğitim Modeli uygulanıyor

Yayın: 14:25 - 19.10.2016
Güncelleme: 14:25 - 19.10.2016

Özel Aras Yetenek Anaokulu 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkları başladı. NLP Master ve Uluslararası Prof. Eğitim ve Aile Koçu Tülay ÖZDEMİR UZUNER liderliğinde, Türkiye’nin İlk ve Tek NLP ve Koçluk Destekli Eğitim Modelini uygulayan Anaokulu olarak hizmet vermektedir.

Yeni Kuşakların İhtiyaçlarına Uygun Çözümler Geliştirmeye Devam Ediyor
Okuldaki çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan NLP Master ve Uluslararası Prof. Eğitim ve Aile Koçu Tülay ÖZDEMİR UZUNER “Bu yıl öğrencilerimize koçluk ile yol arkadaşlığı yapıyor, kişisel gelişim destekli eğitim programımızı uyguluyoruz. Onların daha kolay ve etkili öğrenmesini sağlayacak yöntemlerimi her zaman aktarmaya ve paylaşmaya hazırım. Çünkü, Onlar “Yaşayarak Öğrenen Çocuklar…”


Uluslararası Eğitim Programımız ile tüm öğretmenlerimiz hizmet içi Eğitim Koçluğu ve NLP Desteği almaktadır. Çünkü, Biz daima “Yenilikçiyiz, Farklıyız ve Farkımızı Farkettirerek Farkındalıklar Oluşturuyoruz, Enerjiğiz, Sıradan ve Herkeste Varolan Şeyleri Sevmiyoruz…
DAHA İYİSİ OLANA KADAR EN İYİSİ BU…
Öğrencilerimizin kişisel farkındalıklarını arttırmalarına, kendilerini tanımalarına, stres faktörleriyle baş edebilmelerine,özgüven kazanmalarını,İletişim ve problem çözme becerilerini geliştirebilmeleri adına yeni eğitim öğretim yılında dolu dolu güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Exit mobile version