Hasan Koç, kadro talebi dikkate alınmalıdır

Yayın: 15:41 - 19.10.2016
Güncelleme: 15:41 - 19.10.2016

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hasan KOÇ, “Özel Güvenlik Görevlileri olarak, bir an önce bizlere verilen sözler tutulmalıdır. Mevcut haklarımızdan her hangi bir kayıp yaşanmadan, kadro talebimiz dikkate alınarak mutlaka uygulamaya konulmalıdır” dedi.

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hasan KOÇ, “Özel Güvenlik Görevlileri olarak, bir an önce bizlere verilen sözler tutulmalıdır. Mevcut haklarımızdan her hangi bir kayıp yaşanmadan, kadro talebimiz dikkate alınarak mutlaka uygulamaya konulmalıdır. Dedi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan KOÇ, Özel Güvenlik Görevlileri olarak, görev yaptığımız işyerlerinin can ve mal güvenliği bizlere emanettir anlayışını kaybetmeden sabırla, azimle ve samimiyetle görev şuuru içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. İşyerlerimizde, bugün halen devam etmekte olan taşeron sisteminden kaynaklı, çok ciddi güvenlik ve sorumluluk zafiyeti oluşmaktadır.

Buna bağlı olarak sosyal ve ekonomik haklarımız, çalışma koşullarımız verilen hizmetin karşılığının çok ötesindedir. Taşeron sistemi içerisinde çalışan Özel Güvenlik Görevlileri olarak, bir an önce bizlere verilen sözler tutulmalıdır. Mevcut haklarımızdan her hangi bir kayıp yaşanmadan, kadro talebimiz dikkate alınarak mutlaka uygulamaya konulmalıdır.

Genel başkan yardımcısı Hasan KOÇ, ÖZ GÜVEN SEN olarak, Özel Güvenlik Görevlilerinin hak ve hukukunu, çağdaş dünyanın evrensel standartlarına taşımak ve sektörü kamuoyunda prestijli meslek haline getirmek için, tüm yasal ve demokratik mücadelesini vermektedir. Dedi

Exit mobile version