Başbakan Yıldırım, “CHP önce FETÖ ilişkisini sorgulasın

Yayın: 15:28 - 23.10.2016
Güncelleme: 15:28 - 23.10.2016

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ’nün AK Parti döneminde doğup palazlanmadığını belirterek, örgütün sanki AK Parti döneminde kurulmuş, güçlenmiş gibi gösterme gayreti içinde olanlar olduğunu söyledi. Yıldırım, “CHP eğer sorgulayacaksa önce kendisinin bu örgütle ilişkisini sorgulasın” dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ’nün sanki AK Parti döneminde doğmuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, genel başkanlık değişimine işaret etti. Başbakan Yıldırım, CHP’nin ilk önce kendisini sorgulaması gerektiğini de söyledi. AK Parti Afyonkarahisar kampına yönelik konuşan Yıldırım, “Biz burada milletin sesini, milletin beklentilerini, millet siyasetinin ve hissiyatının güzergahını belirleme gayreti gösteriyoruz.
binali-yildirim-basbakan
Bu örgüt 80’li yıllarda sınav sorularını çalarken hangi tedbirleri aldınız. Hangi başbakan, hangi cumhurbaşkanı bu örgütler AK Parti iktidarı kadar mücadele etti. Görev yaptıkları dönemde üç maymunu oynayanlar şimdi ahkam kesiyorlar. Bu örgüt TSK’ya zehirli yılan gibi sızarken susanların bakıyorum da dilleri çözülmüş bülbül gibi konuşuyorlar. 15-17 Adalık 2013 sabahı ülkede FETÖ‘ye teslim olanları bu millet gördü. 17 Aralık günü en cesur ses, Recep Tayyip Erdoğan Konya’da kürsüye çıktı, ‘boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz’ dedi. CHP eğer sorgulayacaksa önce kendisinin bu örgütle ilişkisini sorgulasın” diyerek CHP’nin genel başkan değişikliğine dikkat çekti.

Exit mobile version