Kartal Belediyesi Meclis üyeleri duyarsız kalmadı!

Yayın: 09:17 - 26.10.2016
Güncelleme: 09:17 - 26.10.2016

Geçtiğimiz günlerde “Kartal’da Balıklı göl etrafı da imara mı açılıyor?” başlıklı yayınladığımız haber Kartal kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Kartal E – 5 otoyolunda Anadolu Adliyesi yanında bulunan planlarda 56 dönümlük şehir parkı olarak görünen alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hem İBB hem Kartal Belediyesi bypass edilerek imara açılmasına yönelik Kartal halkı tepkisini göstermeye başladı.

Kartal’lı işadamı daha önce de Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış olan Ali Haydar Süslü sosyal medya hesabından siyasilere çağrıda bulunarak yaptığı paylaşımla Çevre ve Şehircilik bakanlığının yapmış olduğu planlara itiraz edip, dava açıp ŞEHİR PARKLARI nı tekrar halkın kullanımında olacak şekilde mücadele etmelerini bekliyoruz” şeklinde ifade de bulundu.

CHP’li Kartal Belediye Meclis üyeleri Dila Damla Öner ve Tuncay Sahan sosyal medya hesaplarından bu konuya, Bakanlık eliyle, plan yapımında öncelikli yetkili olan İl, İlçe belediye ve meclisleri hiçe sayılarak, yangından mal kaçırırcasına yapılan planları reddediyorum” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Kartal’da Balıklı göl etrafı da imara mı açılıyor?

http://www.kartalgazetesi.com/44231-kartalda-balikli-gol-etrafi-da-imara-mi-aciliyor

Exit mobile version