Fethi Satıcı’nın Arşivinden Anılarla Kartal” kitabı yayınlandı

Yayın: 17:03 - 11.11.2016
Güncelleme: 17:03 - 11.11.2016

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kartallı gazeteci Fethi Satıcı’nın vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda hazırlanan “ Fethi Satıcı’nın Arşivinden Anılarla Kartal” kitabı için Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda imza günü düzenlendi.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kartal’ın eski fotoğraflarının yer aldığı kitabın imza törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Kartallı muhtarlar ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği yıldan bu yana Kartal’ın ne şekilde değişip dönüştüğünü görüyoruz. Değişen ve dönüşen Kartal’ın eski değerlerinin bir kitap haline gelmesi önemli bir durumdur. Bu çalışmayı yapan Fethi Satıcı’ya teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çalışmada Fethi Satıcı’ya destek olan Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü çalışanlarına da teşekkür ediyorum.” dedi. Gürer’in ardından konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay: “Çok değerli bir kitap, bu kitabın hazırlanışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kitabın yapımına Ömer Fethi Bey zamanında başlanmıştı, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün de izni ile basıldı. Kartal’ın değerleri bir kitap haline getirilmiş olup unutulmayacak.” dedi.

Vermiş olduğu destekten dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür eden gazeteci Fethi Satıcı, fotoğrafların bir kısmının temin edildiği Foto Çiçek’e de ayrıca teşekkürlerini iletti. Yapmış olduğu çalışmadan dolayı CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Fethi Satıcı’ya Kartal heykelciği takdim etti. Kitap, Kartal Belediyesi tarafından okurlara kültür armağanı olarak ücretsiz dağıtıldı.

Exit mobile version