Stop grey saç beyazlık giderici losyon etkileri

Yayın: 09:36 - 15.11.2016
Güncelleme: 09:36 - 15.11.2016

Stop grey saç beyazlık giderici losyon ürün etkisini 10 ile 30 gün içerisinde göstermektedir kesinlikle boya değildir.size ve saçlarınıza zarar vermez.kargo ile teslimde ödemesini yapa bilirsiniz ürünü resmi satış sitelerinden almanız daha iyi olacaktır. Stop grey losyon saç renginizi yavaş yavaş beyaz renkten siyaha doğru döndürmektedir etkisini gözle görülür halde görmek için on ila otuz gün gereklidir.

Stop grey etkisi kişiden kişiye değişiklikler göstere bilir. Sabahları kullanımı tavsiye edilen stop grey avucunuza yeterli kadar dökerek saçalarınıza hafif masay yaparak yedirmeniz yeterlidir.ürünü kullanırken aceleci olmamakta fayda vardır zira ürün anında etki göstermez ve günden güne etkisini yavaş yavaş gösterir.

Stop grey losyonumuz saçlarınıza zarar vermez bay bayan fark etmez ürünümüzü herkes kullana bilir saçlarınız beyazladıysa ve boya kullanmak taraftarı değilseniz stop grey saç beyazlık giderici losyon tam sizlik bir üründür.saçlarınız komple beyazlamadı ve boyada kullanmak istemiyorsanız bu ürün sadece beyaz ve rengi açılan saç köklerine etki etmektedir dolayısıyla saçınızın ana rengi ne ise o renge dönüştürecektir. Saçınızın renginin doğal halinden başka bir renge dönüşmesi mümkün değildir.

Exit mobile version